Direnç kayıtlı Redmi K60 Pro sorun yaşatır mı?

Bütçe
17.000 TL
Makaleler
3
Yer
Samsun
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun zamandır telefon bakıyordum. K60 Pro modeli dikkatimi çekmişti. Ankara da bir kişiyle anlaştık. Cihazı yarın satın almaya karar verdim. 16.500 gibi bir fiyata şarj aleti ve kablosu dahil kutusuyla alıyorum. Sizce şüphelenmeli miyim? Sarı site bu ilanlarla dolu. 12/256 modelinde UFS 4.0 olması, IMX800 sensörü ve 8 gen 2 beni çok cezbediyor. Bu şahıs da bana güven verdi bir tık. Kendisinin yurt dışından telefon getirtip sattığını ve deneyimli teknikerlere yaptırdığını söyledi. Yarın alacağım. Sizce vakit varken vaz geçip POCO F5 mi almalıyım?

Daha çok oyun odaklı bir kullanımım olacak. Bana 5 6 yıl yetmesi gibi bir amacım var. Annem ve babam 2016'den beri ASUS ZenFone 3 kullanıyorlar. Bu nedenle de yurt dışı ASUS ZenFone 10 almam konusunda ısrar ettiler. Ama üzerine yaklaşık 7K daha fazla vermek durumundayım. O kadar çıkmışken de IMEI atıp S23 Ultra alabiliyorum. 17k benim için sınır şu an. Önerilerinizi de bekliyorum. Hepinize iyi sosyaller!

Ha bir de arayüzü sorun çıkartmaz değil mi? :D Samsung M51 kullanıyordum bundan önce. Samsung arayüzü ve yazılımı çok hoşuma gitmişti. Arkadaşımla 1 hafta Redmi Note 12 Pro kullandım. O da hoşuma gitti. Sizce çok farklılık olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf şu One UI yüzünden başka marka Android cihaz kullanamıyorum. Eğer Samsung dışında bir markayı ilk kez kullanacaksanız sevemeyebilirsiniz.

Arkadaşlar uzun zamandır telefon bakıyordum. K60 Pro modeli dikkatimi çekmişti. Ankara da bir kişiyle anlaştık. Cihazı yarın satın almaya karar verdim. 16.500 gibi bir fiyata şarj aleti ve kablosu dahil kutusuyla alıyorum. Sizce şüphelenmeli miyim? Sarı site bu ilanlarla dolu. 12/256 modelinde ufs 4.0 olması, IMX800 sensörü ve 8 gen 2 beni çok cezbediyor. Bu şahıs da bana güven verdi bir tık. Kendisinin yurt dışından telefon getirtip sattığını ve deneyimli teknikerlere yaptırdığını söyledi. Yarın alacağım. Sizce vakit varken vaz geçip POCO F5 mi almalıyım?

Daha çok oyun odaklı bir kullanımım olacak. Bana 5 6 yıl yetmesi gibi bir amacım var. Annem ve babam 2016'den beri ASUS ZenFone 3 kullanıyorlar. Bu nedenle de yurt dışı ASUS ZenFone 10 almam konusunda ısrar ettiler. Ama üzerine yaklaşık 7K daha fazla vermek durumundayım. O kadar çıkmışken de IMEI atıp S23 Ultra alabiliyorum. 17k benim için sınır şu an. Önerilerinizi de bekliyorum. Hepinize iyi sosyaller!

Ha bir de arayüzü sorun çıkartmaz değil mi? :D Samsung M51 kullanıyordum bundan önce. Samsung arayüzü ve yazılımı çok hoşuma gitmişti. Arkadaşımla 1 hafta Redmi Note 12 Pro kullandım. O da hoşuma gitti. Sizce çok farklılık olur mu?

Sıfır alın. Cihazın içi açılmış her şey yapılmış olabilir. Bir keresinde bir cihaz gelmişti bana ahize çalışmıyor içi hiç açılmadı diye kontrol etmek için baktığımda cihazın içinden kablo çekilmişti ve anakart kırıktı. Ayrıca ses entegresi hasar görmüstü. Ekran ve kasadan hiç bahsetmiyorum bile onlar en dandik yan sanayi çıktı. Yani dolandırıcılar her yerde. Almanızı tavsiye etmem. Alacaksanız da yurt dışından getirtip bir telefoncuda IMEI attırın. İkinci el alırken çok dikkatli olmak lazım artık.

Hocam haklısınız ancak elemanın numarası elimde olduğu için yamuk yaptığı anda dava açmayı düşünüyorum. Direnç kayıttaki güncelleme alma mevzusu da içimi rahatlatıyor.

Hocam ürünü satın aldım. Aldığım kişi yaptığı davranışlarla güvenimi kazandı. 2 gün içinde kargodan elime teslim edilecek. Hayırlı olmasını diliyorum Allah'tan.

Son düzenleme:
Geldi mi cihaz? Parlaklığı aynı işlemciye sahip cihazların gerisinde kamera da sade bir tane sağlam koymuşlar. Ucuz yollu gen2 ama şöyle bir artısı var aptal Samsung çirkinlik abidesi Ultra modelleri dışında düz ve Plus modellerinde çözünürlüğü deli gibi düşürdü. Bunda PPI değeri gerçek amiral gemi PPI değeri. Samsung S23 Plus gibi koca pikselleri saymıyorsun.

Arkadaşlar uzun zamandır telefon bakıyordum. K60 Pro modeli dikkatimi çekmişti. Ankara da bir kişiyle anlaştık. Cihazı yarın satın almaya karar verdim. 16.500 gibi bir fiyata şarj aleti ve kablosu dahil kutusuyla alıyorum. Sizce şüphelenmeli miyim? Sarı site bu ilanlarla dolu. 12/256 modelinde ufs 4.0 olması, IMX800 sensörü ve 8 gen 2 beni çok cezbediyor. Bu şahıs da bana güven verdi bir tık. Kendisinin yurt dışından telefon getirtip sattığını ve deneyimli teknikerlere yaptırdığını söyledi. Yarın alacağım. Sizce vakit varken vaz geçip POCO F5 mi almalıyım?

K60 Pro miss. Hele ki 12 Pro hoşuna gittiyse mükemmel.

Direnç riskli ama yapan ustayla bağlı.
Güncelleme yaparsın ROM kurarsın root atarsın.

Geldi mi cihaz? Parlaklığı aynı işlemciye sahip cihazların gerisinde kamera da sade bir tane sağlam koymuşlar. Ucuz yollu gen2 ama şöyle bir artısı var aptal Samsung çirkinlik abidesi Ultra modelleri dışında düz ve Plus modellerinde çözünürlüğü deli gibi düşürdü. Bunda PPI değeri gerçek amiral gemi PPI değeri. Samsung S23 Plus gibi koca pikselleri saymıyorsun.
Cihaz bugün kargolandı. Kargoda 2 gün sonra elime ulaşacağını düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.

K60 Pro miss. Hele ki 12 Pro hoşuna gittiyse mükemmel.

Direnç riskli ama yapan ustayla bağlı.
Güncelleme yaparsın ROM kurarsın root atarsın.

Dirençi profesyonel teknikere yaptırmış. Güncelleme alır ama sıfırlama dedi. Root ve ROM işi biraz sıkıntı. TWRP öğrenmem gerekiyor.

Dirençi profesyonel teknikere yaptırmış. Güncelleme alır ama sıfırlama dedi. Root ve ROM işi biraz sıkıntı. TWRP öğrenmem gerekiyor.

Telefoncu birbiriyle çelişiyor.
Güncelleme yaparsa formatta yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı