Direnç kayıtlı Redmi Note 12 Pro'da NFC'nin çalışmamasının sürümle alakası var mıdır?

mbp

Centipat
Yer
Denizli
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Fatih Akyüz diğer adıyla Harun Akyüz'den 2 hafta önce kargoyla direnç kayıtlı global Redmi Note 12 Pro Plus aldım. Almadan önce sorduğumda NFC çalışıyor dedi. Telefon geldiğinde kontrol ettim. Çalışmadı. İlk önce sürümden kaynaklı güncelleyin dedi. Güncelledim bir şey değişmedi. Sonra cihaz global olduğu için çalışmaz deyip olmazsa bize gönderin yapabileceğimiz tek şey cihaza yazılım atmak MIUI sürümündendir. Dirençle alakası yok dedi. Bir daha git gel kargo parası çıkacağı için uğraşmadım. Yazılımla benim düzeltebileceğim bir şey var mı acaba? Bir de bu cihazı kullanan başka kullanıcıya sorduğumda şarj aleti aynı değil dedi. Benim de 120 watt ama bu hangi modelin bilen var mı?

20230925_232351~2.jpg
20230925_232606.jpg

Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Fatih akyüz diğer adıyla harun akyüz'den 2 hafta önce kargoyla direnç kayıtlı global Redmi Note 12 Pro Plus aldım. Almadan önce sorduğumda NFC çalışıyor dedi. Telefon geldiğinde kontrol ettim. Çalışmadı. İlk önce sürümden kaynaklı güncelleyin dedi. Güncelledim bir şey değişmedi. Sonra cihaz global olduğu için çalışmaz deyip olmazsa bize gönderin yapabileceğimiz tek şey cihaza yazılım atmak MIUI sürümündendir. Dirençle alakası yok dedi. Bir daha git gel kargo parası çıkacağı için uğraşmadım. Yazılımla benim düzeltebileceğim bir şey var mı acaba? Bir de bu cihazı kullanan başka kullanıcıya sorduğumda şarj aleti aynı değil dedi. Benim de 120 watt ama bu hangi modelin bilen var mı?

Eki Görüntüle 1962029Eki Görüntüle 1962030

Hocam direnç için cihaz açılıyor biliyorsunuz. Yapilan işlemlerin dikkatli bir şekilde yapılmaması sonucunda özellik kaybı olabiliyor.
Bu sorun düşük ihtimalle ROM'dan kaynaklı olabilir.

Sağ olun hocam. Direnç kaydı yapılanlarda NFC sorunu olduğunu biliyordum. İnternette araştırdığımda genelde işlemi yapan kişiye göre değişir diyorlardı. Bende satıcıya 2 kere sordum. Çalışır dediği için aldım. Ama çalışmadı işte. Birde adaptör orijinal gibi duruyor mu acaba?
Eki Görüntüle 1962052
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam direnç için cihaz açılıyor biliyorsunuz. Yapilan işlemlerin dikkatli bir şekilde yapılmaması sonucunda özellik kaybı olabiliyor.
Bu sorun düşük ihtimalle ROM'dan kaynaklı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam cihaz almadan önceki açtığım başlıkta beni uyarmıştınız. :) dinlemedim ne yazık ki. Pişmanım. Adam NFC çalışır deyince aldım işte.

Hocam cihaz almadan önceki açtığım başlıkta beni uyarmıştınız. :) dinlemedim ne yazık ki. Pişmanım. Adam NFC çalışır deyince aldım işte.

Olur öyle şeyler hocam cihazınızın NFC desteklemedigini düşünün. Ya da geri gönderin NFC'yi yapsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı