Direncin değeri ve renkleri nelerdir?

Dosya Ekleri

• 20240211_132824.jpg
    20240211_132824.jpg
    242,2 KB · Görüntüleme: 29
  • 20240211_132820.jpg
    20240211_132820.jpg
    193 KB · Görüntüleme: 29
Hocam kartın aynısının görselini buldum burada direnç fotoğrafı biraz daha net gibi. Ancak sizin kartın üzerinde de epey hasar görünüyor. Özellikle MOSFET, fotoğrafın açısından dolayı mı öyle görünüyor bilmiyorum ama yanmış gibi etrafı kararmış. Birkaç yerde kartı buldum sanırım 200-250 lira gibi bir maliyete yeni kart ile değiştirmek daha iyi olur.
Kolay gelsin.

Dosya Ekleri

• silinecek.jpg
    silinecek.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 24
Hocam kartın aynısının görselini buldum burada direnç fotoğrafı biraz daha net gibi. Ancak sizin kartın üzerinde de epey hasar görünüyor. Özellikle MOSFET, fotoğrafın açısından dolayı mı öyle görünüyor bilmiyorum ama yanmış gibi etrafı kararmış. Birkaç yerde kartı buldum sanırım 200-250 lira gibi bir maliyete yeni kart ile değiştirmek daha iyi olur.
Kolay gelsin.

Hocam 2009 şubat üretim bir monitör geçen sene kendisini emekliye ayırmıştım. Bir anda aklıma geldi tamir olursa televizyon olarak kullanacağım.

Anladım hocam :) Aynı hayallerle benimde sakladığım bir monitörüm var . Başarabilirsem annem mutfakta Müge Anlı izleyerek yemek yapabilecek.
Son olarak benim tahminim direnç değeri 14k'dır . Sonucu merak ediyorum .

Anladım hocam :) aynı hayallerle benim de sakladığım bir monitörüm var. Başarabilirsem annem mutfakta müge anlı izleyerek yemek yapabilecek.
Son olarak benim tahminim direnç değeri 14K'dır. Sonucu merak ediyorum.

2-3 kondanstöre dünyanın parasını alıyorlar. O kadar para vereceğime işçiliğine kendim denerim. Zaten bozuk patlarsa patlasın. 😃

O konuya bir şey diyemeyeceğim :D Arıza tespiti de emek istiyor çünkü .
Size birde VGA-HDMI çevirici lazım . yada VGA çıkışlı receiver . Monitör eski olduğu için benim monitörümde HDMI çıkışı olmadığı için yapamadım .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı