Marka model atarsanız beraber arayalım hocam. Açıkçası pek sanmıyorum bulabileceğimizi.
Eski bir monitör bayağı SyncMaster923nw. Besleme problemleri yaşıyorum tamir etmeye çalışıyorum.
Marka model atarsanız beraber arayalım hocam. Açıkçası pek sanmıyorum bulabileceğimizi.
Kartın fotoğrafını da paylaşabilir misiniz?
Hocam kartın aynısının görselini buldum burada direnç fotoğrafı biraz daha net gibi. Ancak sizin kartın üzerinde de epey hasar görünüyor. Özellikle MOSFET, fotoğrafın açısından dolayı mı öyle görünüyor bilmiyorum ama yanmış gibi etrafı kararmış. Birkaç yerde kartı buldum sanırım 200-250 lira gibi bir maliyete yeni kart ile değiştirmek daha iyi olur.
Kolay gelsin.
Anladım hocamaynı hayallerle benim de sakladığım bir monitörüm var. Başarabilirsem annem mutfakta müge anlı izleyerek yemek yapabilecek.
Son olarak benim tahminim direnç değeri 14K'dır. Sonucu merak ediyorum.
O konuya bir şey diyemeyeceğimarıza tespiti de emek istiyor çünkü.
Size bir de VGA-HDMI çevirici lazım. Ya da VGA çıkışlı receiver. Monitör eski olduğu için benim monitörümde HDMI çıkışı olmadığı için yapamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.