Ankastre Fırın Devresindeki Direncin Değeri nedir?

@Hamza Ensar Sağlam Bazı modellerde saat kartından röle ile yol veriyor. Bazı modellerde ise direkt komütatör üzerinden geçiyor. Siz bir de komütatöre bakın. Kablolarda, pinlerde ve bağlantı uçlarında bir sorun görmezseniz sıkıntı yoktur.

Saat kartının üstünde röle vardı eğer yanlış hatırlamıyorsam. Komütatörde bir sorun yok.

Ek olarak üst rezistans 28 Ohm olarak ölçülüyor.

Son düzenleme:
@Hamza Ensar Sağlam hocam büyük geçmiş olsun. Fırın almadan önce hem kendiniz hem de varsa evdeki diğer aile fertleriniz için sizden ricam evinize lütfen Kaçak Akım Koruma Rölesi takın & taktırın. @Taptic hocamın da dediği gibi eğer evinizde Kaçak Akım Koruma Rölesi bulunsaydı ilk dengesizlikte Kaçak Akım atacaktı ve sadece rezistans değişimi ile zararın kenarından dönebilirdiniz.

Tekrardan geçmiş olsun hocam

@Hamza Ensar Sağlam hocam büyük geçmiş olsun. Fırın almadan önce hem kendiniz hem de varsa evdeki diğer aile fertleriniz için sizden ricam evinize lütfen Kaçak Akım Koruma Rölesi takın & taktırın. @Taptic hocamın da dediği gibi eğer evinizde Kaçak Akım Koruma Rölesi bulunsaydı ilk dengesizlikte Kaçak Akım atacaktı ve sadece rezistans değişimi ile zararın kenarından dönebilirdiniz.

Tekrardan geçmiş olsun hocam

Teşekkürler. Rezistans değişimi ile sorunu çözdüm, sıkıntı yok.

Tekrardan rahatsız ediyorum ama aklıma gelmişken söylemek istedim, delikleri alüminyum sac parça ile altına ısıya dayanıklı kırmızımsı renkte silikonlardan sıkarak kapatırsanız en azından rezistansa olası herhangi bir sıvı temasını bi nebze de olsa önlemiş olursunuz.

Örnek olması açısından ürün linkini buraya bırakıyorum. (Reklam değildir 😁 )

Tekrardan rahatsız ediyorum ama aklıma gelmişken söylemek istedim, delikleri alüminyum sac parça ile altına ısıya dayanıklı kırmızımsı renkte silikonlardan sıkarak kapatırsanız en azından rezistansa olası herhangi bir sıvı temasını bi nebze de olsa önlemiş olursunuz.

Örnek olması açısından ürün linkini buraya bırakıyorum. (Reklam değildir 😁 )

Aslında böyle bir şey arıyordum bende. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı