Diriliş Ertuğrul hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dizi olarak elbette tarih konusunda birebir kimse yansıtamaz. Tek yapabilecekleri o zamanki zorluğu, bir devlet kurma yolunda girdikleri siyasi ya da ailevi vb. sorunların çoğunu güzel anlatmışlar. Beğendim. Bunun dışında bu tarz dizileri izleyip fazla gaza gelip kılıç kalkan ile abartı şekilde taklit etme ya da oyuncuların arabalarının önünü kesme çabalarını anlamıyorum. Artı olarak çok beğenilmesinin yanında bu diziye kadar bu kadar sade ve ortalama düzeyde bir tarih dizisini özellikle de bizim tarihimizin olmasıda bu reyting patlamasını anlatıyor.
 
İlk bölümünden sonuna kadar her bölümünü izledim. Gayet güzel bir diziydi. Dizi veya filmlerden tarihi dört dörtlük yansıtmasını bekleyemezsiniz zaten. Hep aynı konuyla çekilen dizilere nazaran gayet iç açıcıydı.
 
Aşırı abartılı sahnelerle dolu; şişirilmiş, Türk dizi sektörünün şaşırtmayan sıradan yapımlarından biri.

Her dövüş veya savaş sahnesindeki en ufak aksiyonda/hareketlilikte bile absürt bir şekilde sürekli yavaş çekime alınması; iyi/kötü ana karakterlerden tek bir kişinin, karşısındaki 500 kişiye terlemeden bile kafa tutabilmesi gibi sürekli başa saran olay akışıyla geçiyor işte.
 
Aşırı abartılı sahnelerle dolu; şişirilmiş, Türk dizi sektörünün şaşırtmayan sıradan yapımlarından biri. Hele ki her dövüş veya savaş sahnesindeki en ufak aksiyonda/hareketlilikte bile absürt bir şekilde sürekli yavaş çekime alınması; iyi/kötü ana karakterlerden tek bir kişinin, karşısındaki 500 kişiye terlemeden bile kafa tutabilmesi vesaire vesaire geçiyor işte.

Batı merkezli aksiyon filmlerinde neler neler oluyor bırakın o son dediğiniz olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı