Dirty bulk yaparken nasıl bel inceltilir?

Reckionn

Hectopat
Daha fazla  
En az 10 kilo alacağım. Hedef 91 kilo olmak yani 25 kilo alacağım. Bu sırada belimi inceltmem mümkün mü?

En az 10 kilo alacağım. Hedef 91 kilo olmak yani 25 kilo alacağım. Bu sırada belimi inceltmem mümkün mü?

Dirty bulk yapıp böyle bir hedef imkansız dirty bulk düşüncesinden çıkın yavaş yavaş kilonuzu alın derim uzun 1.90-1.95+ boyunuz varsa yine bozmaz ama çok uzun değilseniz yanlarda yağlanma olacaktır uzun olsanız bile olacaktır aklınızda bulunsun.

dirty bulk yapıp böyle birsey düşünmemeniz lazım direk dirty bulk yapmamanızı öneririm yaşınız ve boyunuzu öğrenebilir miyim
19 yaşındayım 176 boyundayım

Dirty bulk yapıp böyle bir hedef imkansız dirty bulk düşüncesinden çıkın yavaş yavaş kilonuzu alın derim uzun 1.90-1.95+ boyunuz varsa yine bozmaz ama çok uzun değilseniz yanlarda yağlanma olacaktır uzun olsanız bile olacaktır aklınızda bulunsun.
Ama o da çok yavaş ve zor ya. Clean bulk ile 10 kilo bile almam aylarımı alıcak. Vücut tipim ectomorph ve kilo alırken pek sıkıntı yaşamadığım için dirty bulk istiyorum. Geçen sene 1 ayda 8 kilo aldığım olmuştu. Bulk bittikten sonra mı belimi inceltmem lazım?

75 kg olun düzenli bir kilo alma ile birlikte boyunuz için en ideal kilolardan biri clean bulk yapın arada cheat verin.

19 yaşındayım 176 boyundayım.

Ama o da çok yavaş ve zor ya. Clean bulk ile 10 kilo bile almam aylarımı alacak. Vücut tipim ectomorph ve kilo alırken pek sıkıntı yaşamadığım için dirty bulk istiyorum. Geçen sene 1 ayda 8 kilo aldığım olmuştu. Bulk bittikten sonra mı belimi inceltmem lazım?

Bel inceltme cut ile olur sizin boyunuzda 91 kgye cıkmak tip -1 obezitedir spor yapsanız bile ekstra bir hormon almadığınız sürece 25 kg almak sizin için vucudunuzu kötü etkiler.

75 kg olun düzenli bir kilo alma ile birlikte boyunuz için en ideal kilolardan biri clean bulk yapın arada cheat verin.
Sağ olun hocam anladım. Clean bulk yapamam, çünkü o zaman kilo alamıyorum. Fakat dirty bulk ile 91 olmasam bile 80 olurum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler

19 yaşındayım 176 boyundayım

Ama o da çok yavaş ve zor ya. Clean bulk ile 10 kilo bile almam aylarımı alıcak. Vücut tipim ectomorph ve kilo alırken pek sıkıntı yaşamadığım için dirty bulk istiyorum. Geçen sene 1 ayda 8 kilo aldığım olmuştu. Bulk bittikten sonra mı belimi inceltmem lazım?
Vücut tipleri diye bir şey yok. Dirty bulk diye bir yöntem de yok tıka basa yemeye ad koymuşlar insanlar aa böyle bir yöntem varmış diye düşünüyor. Ekstra alınan o yüzlerce kalori ekstra kas kazancı getirmiyor. Neden durduk yere yağlanasın ki eğer sağlıksız bir kiloda değilsen?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı