Diş çekimi acıtıyor mu?

Arkadaşlar yarın dişim çekilebilir 37 numaralı dişim yani sol en arka diş kanal tedavisi yapılacaktı fakat et sürekli kanadığı için yapılamayabilir dedi eti ameliyat ile aldırdık gene et büyüdü o yüzden herhalde çekilecek şu anda çok inceden ağrı var asıl sorum şu dişi çekerken acır mı çok stres oldum bir de dişi çekmek ne kadar sürer dikiş falan atılır mı bilgilendirirseniz sevinirim.

İğneyle uyuşturuyor acıtmaz muhtemelen.

Randevulu şekilde çeker muhtemelen hocam.
tamamdır sağol üst çenemde 1 kanal tedavilik diş daha var belki yarın onu yapabilir ama ağrıyan dişe öncelik verir diye düşünüyorum yaın bilgilendirirm başkaların sorunu varsa onlarda yararlanır çok teşekkür ederim arkadaşlar birazda olsa stresim azaldı iyi akşamlar herkese

Tamamdır sağ ol üst çenemde 1 kanal tedavilik diş daha var belki yarın onu yapabilir ama ağrıyan dişe öncelik verir diye düşünüyorum yaın bilgilendirirm başkaların sorunu varsa onlarda yararlanır çok teşekkür ederim arkadaşlar biraz da olsa stresim azaldı iyi akşamlar herkese.

Geçmiş olsun hocam diş çektirmek dünyanın en kolay işlerinden biri takmayın bile kafanıza.

Geçmiş olsun hocam diş çektirmek dünyanın en kolay işlerinden biri takmayın bile kafanıza.
Şuanda işim bitti kanal tedavisi ile kurtuldu ilk başladığında biraz sızladı ama 2. İğneyi yapınca hiçbirşey hissetmedim sinirleri aldı üstünü kapattı 2.seans yaparız dedi . Herkese teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için iyi sosyaller

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı