Diş çekmek acıtır mı?

mrakkıllı

Centipat
Bende doğuştan süt dişlerim aşırı geç çıkıyor.

Her neyse, dün oyun oynarken alt dişimin (süt dişi) acıdığını farkedip aynada baktım ve arkasından diş çıktığını gördüm.
Sorduğumda çekilebilir dediler ve galiba yarın dişim çekilecek.

Hayatımda sadece 1 kere dişim çekildi oda çürük dişti, çimdi yine çekecekler ama hala hiçbir bilgim yok belki aşırı acıyacak belki bir şey bile hissetmeceğim.

Acaba tecrübesini yaşamış biri bana nasıl olduğunu söyleyebilir mi? (Süt dişim çekilecek)

Her neyse, dün oyun oynarken alt dişimin (süt dişi) acıdığını farkedip aynada baktım ve arkasından diş çıktığını gördüm.

Hayatımda sadece 1 kere dişim çekildi oda çürük dişti, çimdi yine çekecekler ama hala hiçbir bilgim yok belki aşırı acıyacak belki bir şey bile hissetmeceğim.

Acaba tecrübesini yaşamış biri bana nasıl olduğunu söyleyebilir mi? (Süt dişim çekilecek)

Acısı muakkak olacak dişi uyuşturduktan sonra da acı olacak ama acı çekmekten korkarak gidersen daha çok acı çekersin kafana takma gelip geçici bir acı.

Sonuçta uyuşturucu vuracaklar alt çenenin neredeyse tamamı uyuşacak çok acıtmıyor ( 4 kökü olan dişimi çektilerdi 1 tane kök diş etinde kaldıydı.

Ben çok diş çektirdim ve dolgu yaptırdım eğer diş hekimleri güler yüzlü ise seni kolay motive edip uyuşturucu bir iğne ile hemen pıt diye çekerler en fazla iğne acısını hissedersin başka da bir şey olmaz rahatla ve gevşe strese girersen çok kötü olur. Not bende diş çektireceğim:
Acıtmıyor ama çok kanıyor. :)

Çekdireceğini söylüyor çok kanamaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı