Diş eti çekilmesi bakımsızlıktan olur. Mutlaka diş ipi kullanın ama bence ilk olarak doktora gidin.Geniş çaplı araştırmalarım sonrası anladım ki bende diş eti çekilmesi varmış.
Diş eti çekilmesi bakımsızlıktan olur. Mutlaka diş ipi kullanın ama bence ilk olarak doktora gidin.Geniş çaplı araştırmalarım sonrası anladım ki bende diş eti çekilmesi varmış.
Geniş çaplı araştırmalarım sonrası anladım ki bende diş eti çekilmesi varmış.
Teşekkürler.Geçmiş olsun.
Nazik fırçalamak lazım dişleri.
Bir gün ben sinirliyken sert fırçaladım alt ön dişimi kırdımsinirliyken sakinleşene kadar fırçalamamak'da fayda var.
Sinan hocam sakin hangi takım sinirlendirdi sizi.
Diş macunu olarak öneriniz var mıdır? Onun dışında gargara tarzı şeyler kullanılmalı mı?
Ablam diş hekimi ama şu an başka şehirde olduğundan görüşemedim onunla.Diş kanamaları için genelde Paradontax önerilir. Ve hayır, her diş macunu aynı değildir. Ağız gargarası, diş ipi ve diş arası fırçası şart. Sadece diş macunu ile fırçalamak yetersiz. Dişlerin aralarını da iyice temizlemeniz gerek.
En iyisi bir diş hekimine görünün ve buna göre tedavi uygulamaya başlayın. Enfeksiyon vesaire de olabilir. Dişlerinizi yanlış veya uygunsuz diş fırçalıysa fırçalıyor da olabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.