Dış görünüş olarak iltifat almamak kötü bir şey mi?

Hocam eğer sen kendini beğeniyorsan kimin ne dediğini çok takma bence. Aynada bakınca görünümünden memnunsan sıkıntı yok. Tabii memnun değilsen kusurlarını bulup telafi edersin, sivilceli olmak gibi mesela.
Ben kendimi beğenmiyorum hocam maalesef. Memnun değilim. Telafi edilecek bir yanı yok.. Aslında aynada fena değilim de fotoğraflarda çöpüm.

Ben kendimi beğenmiyorum hocam maalesef. Memnun değilim. Telafi edilecek bir yanı yok.. Aslında aynada fena değilim de fotoğraflarda çöpüm.
reis beğenmiyosunda neden düzeltmiyeye çalışmıyonki yüzündeki kusurları bul düzeltebildiğin kadar düzelt tabikide genetik büyük ölçüde etkili ama seninde değiştirebileceğin şeyler var sivilceli olmak yada ne bileyim yüzünün çok tombul olması bunlar çözümsüz şeyler değil ben tipsizim diyip meseleyi bi kenara atmak yerine harekete geçmek lazım bence yada belkide düşündüğün kadar değilsindir kendin öyle düşünüyorsundur

bu arada foto falan atabilir misin merak ettim doğrusu

Son düzenleme:
reis beğenmiyosunda neden düzeltmiyeye çalışmıyonki yüzündeki kusurları bul düzeltebildiğin kadar düzelt tabikide genetik büyük ölçüde etkili ama seninde değiştirebileceğin şeyler var sivilceli olmak yada ne bileyim yüzünün çok tombul olması bunlar çözümsüz şeyler değil ben tipsizim diyip meseleyi bi kenara atmak yerine harekete geçmek lazım bence yada belkide düşündüğün kadar değilsindir kendin öyle düşünüyorsundur

bu arada foto falan atabilir misin merak ettim doğrusu
Düzeltilecek durumda değil hocam. Maymuna benziyorum elhamdülillah. Kendim öyle düşünmüyorum her türlü belli zaten.

Kesinlikle kötü bir şey değil. Tip bu işin kesinlikle parçası ama tamamı değil. Her çift illa güzel/yakışıklı olmak zorunda değil kesinlikle. Tabii ki size tipsiz demiyorum, kimine göre yakışıklı kimine göre çirkin olabilirsiniz. Bu herkes için böyle. Tamamen insanın kendisiyle barışık olma durumu. Ben de fotoğraflarda falan tipimden hoşlanmıyorum ama çevreye söyleyince "abartma" veya "saçmalama" tarzı yorumlar alıyorum. Belki sizin için de öyledir. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı