Diş Hekiminin endodontist olduğu nasıl anlaşılır?

Makaleler
4
İki dişimde çürük vardı. Doktorum bir tanesine kanal tedavisi yaptı ama diğerinin çok ilerlemiş endodontistin görmesi gerektiğini söyledi. Ben de dediği devlet hastanesinden randevu almak istiyorum ama MHRS üzerinde diş hekimin ünvanı yazmıyor. Diş hekiminin endodontist mi normal hekim mi olduğunu nereden öğrenebilirim?

İki dişimde çürük vardı. Doktorum bir tanesine kanal tedavisi yaptı ama diğerinin çok ilerlemiş endodontistin görmesi gerektiğini söyledi. Ben de dediği devlet hastanesinden randevu almak istiyorum ama MHRS üzerinde diş hekimin ünvanı yazmıyor. Diş hekiminin endodontist mi normal hekim mi olduğunu nereden öğrenebilirim?
Randevu alacağın doktorun adı ve soyadını Google'da aratabilirsin. Ünvanlarında kesinlikle belirtilir.

Bazen düz randevuya gitmen gerekiyor onlar ekstra randevu yazıp endodontiste vb yollayabiliyorlar.

Bu arada MHRS 'de ayrı randevu bölümü var Endodonti diye.
Evet şimdi fark ettim. Diş hekiminin yönlendirmesi gerekmiş ama yarın tekrar gideceğim.
Kanal tedavisi ağrılı geçiyor mu hocam? Nasıl süreç?
İşlem uygulanırken sadece bir kere birazcık canım yandı onun dışında sıkıntı yaşamadım. Yalnız dişinin oyulduğunu orada bir işlem olduğu hissediliyor, acılı olmuyor orası ama kesinlikle rahatsız edici bir his.

İşlem sonrasında ise hiçbir ağrı, acı olmadı hocam.

Evet şimdi fark ettim. Diş hekiminin yönlendirmesi gerekmiş ama yarın tekrar gideceğim.

İşlem uygulanırken sadece bir kere birazcık canım yandı onun dışında sıkıntı yaşamadım. Yalnız dişinin oyulduğunu orada bir işlem olduğu hissediliyor, acılı olmuyor orası ama kesinlikle rahatsız edici bir his.

İşlem sonrasında ise hiçbir ağrı, acı olmadı hocam.
Hocam benim dişim yok, çürüktu çekildi 1 yıl önce. Su an orada dis yok. Bende korkudan kanal tedavi yaptirmadim. Ama simdi düşünüyorum da kanal tedavi yaptırmaya korkuyorum cunku bildigin cenene vidaliyorlar. Bir de fiyatlar nasil ?

Hocam benim dişim yok, çürüktu çekildi 1 yıl önce. Su an orada dis yok. Bende korkudan kanal tedavi yaptirmadim. Ama simdi düşünüyorum da kanal tedavi yaptırmaya korkuyorum cunku bildigin cenene vidaliyorlar. Bir de fiyatlar nasıl?

6 tane kanallı dişim var hocam korkulacak bir şey yok, mantıksal olarak düşününce evet insan korkuyor ama yapılırken ağrı acı ve sızlama olmuyor biraz da diş hekimine bağlı tabii.

6 tane kanallı dişim var hocam korkulacak bir şey yok, mantıksal olarak düşününce evet insan korkuyor ama yapılırken ağrı acı ve sızlama olmuyor biraz da diş hekimine bağlı tabii.
Hocam ben bu çürük dişimi çekerken 3 tane iğne vurdurdum 2. de hala hissediyordum uyusmamisti 3. yu vurdurmak zorunda kaldim her ne kadar igneden nefretsem bile. Canim tatlıdır o yüzden ve igneyle kolay kolay uyusmaz. O sinirleri alirken aciyi hissedersem buyuk ihtimal cok sıkıntı cekerim.

Hocam benim dişim yok, çürüktu çekildi 1 yıl önce. Su an orada dis yok. Bende korkudan kanal tedavi yaptirmadim. Ama simdi düşünüyorum da kanal tedavi yaptırmaya korkuyorum cunku bildigin cenene vidaliyorlar. Bir de fiyatlar nasil ?
Çeneni vidalıyorlar diye düşünme. Evet rahatsız edici bir his ama kesinlikle çok rahat bir şekilde dayanılır. Ben devlet hastanesinde bedavaya yaptırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı