Diş hekimliği mi bilgisayar mühendisliği mi?

Daha fazla  
Sizce 28960 sıralamayla diş hekimliğine gitmek mi daha mantıklı yoksa bilgisayar mühendisliğine gitmek mi daha mantıklı? Her 2 bölümü de severek yapabileceğimi düşünüyorum. Zorluklarını vs. biliyorum fakat konu iş imkanı ve maaşa gelince kafam karışıyor. Son kararı elbette ben vereceğim ama sizin konu hakkında düşüncelerinizi merak ettim.

Sizce 28960 sıralamayla diş hekimliğine gitmek mi daha mantıklı yoksa bilgisayar mühendisliğine gitmek mi daha mantıklı? Her 2 bölümü de severek yapabileceğimi düşünüyorum. Zorluklarını vs. biliyorum fakat konu iş imkanı ve maaşa gelince kafam karışıyor. Son kararı elbette ben vereceğim ama sizin konu hakkında düşüncelerinizi merak ettim.

Hocam benim düşüncem eğer ki bir klinik açma imkanınız varsa diş yönünde özlede maaş imkanları az oluyor diye biliyorum. Tercih konusunda uzman birine danışma imkanınız varsa onunla da bir konuşun derim iş imkanları üniversite de yurt çıkar mı gibi ben şu an konuşuyorum yardımı dokunuyor şehirdeki öğrencilerinden yurt bilgisi vs alıyor yurt durumu nasıl hijyenik mi yemekleri vs nasıl gibi bilgiler alıyor.

Maaş konusunda kesinlikle diş hekimliği daha çok kazandıran bir konu eğer işi oturtabilirseniz. Tamamen size bağlı hangisi işinize geliyorsa.

Konunuzu öne çıkar tuşu ile öne çıkarabilirsiniz. Yeni konu açmanız doğru değil. Üslubunuz hiç doğru değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı