- Makaleler
- 21
Kıbrıs'ta sıkılacağımı ben de sanmıyorum. Tek sıkıntısı sıcak, nem ve hayat pahalılığı.
İstanbul istemediğim için onları saymıyorum: Çankaya Üniversitesi İngilizce burslu, Eskişehir Teknik Üniversitesi İngilizce, Atılım Üniversitesi İngilizce burslu geliyor mesela.
Şartları zorlamak istemediğim için pek istemiyorum, gitmesine bir şekilde giderim. "Kötü bir üniversitede veya şu, bu üniversitede bilgisayar hiç okunmaz" veya "oku, ben okudum, iyi yerlere geldim" vs. gibi yorumlar arıyorum, ona göre bilgisayar tercih edebilirim.
Herkesin kendi düşüncesi.Kıbrıs ve sıkılmak ilginç![]()
Herkesin kendi düşüncesi.
Tabii ki; Bilgisayar sektöründe kendinizi geliştirmek için topluluklar bulunuyor. Mesela Istanbulda bircok topluluk var. Python İstanbul sektörde python yazan birçok kişinin bildigi ve katildigi bir topluluk. Her etkinlikle insanlar deli gibi eleman ariyor ve o topluluk üzerinden iş arayan/iş değiştirmek isteyenlerle etkilesime giriyor. Bu sayede ilgilendiginiz alandaki topluluga girerek iş verenlerle/çalışanlarla buluşabiliyorsunuz. Şirketleri tanimak için inanilmaz bir firsat. Ayrıca birçok farkli konuda etkinlik konulariyla fikir sahibi olabiliyorsunuz.@tolgahanuzun Depremden çok çektim, büyük deprem beklentisinden dolayı İstanbul istemiyorum. Topluluk anlamında güçlü olması kısmını anlamadım, biraz açar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.