Diş hekimliği nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam, 30 gün sonra YKS var ve diş hekimliği okuyan arkadaşlar varsa soru sormak istiyorum.
Öncelikle soracağım sorulardan bazılarına değineyim;
  • Özel sektörde iş imkanları var ancak çalışma koşulları nasıl?
  • Özel üniversiteden iyi bir İngilizceyle mezun olursam yine de devlet üniversitesine göre aşağıda kalır mıyım?
  • Özel sektörde maaşlar nasıl değişmekte?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, 30 gün sonra YKS var ve diş hekimliği okuyan arkadaşlar varsa soru sormak istiyorum.
Öncelikle soracağım sorulardan bazılarına değineyim;
  • Özel sektörde iş imkanları var ancak çalışma koşulları nasıl?
  • Özel üniversiteden iyi bir İngilizceyle mezun olursam yine de devlet üniversitesine göre aşağıda kalır mıyım?
  • Özel sektörde maaşlar nasıl değişmekte?
asla okumaman gerekiyor rastgele gördüm yorumunu kardeşim.Katip çelebi üniversitesi diş hekimliği beşinci sınıfım hayatını karartmak istemiyosan sakın yazma.Ne doğru düzgün iş var ne de güzel maaş.Alcağın maaş asla verdiğin emeğin karşılığı olmuyor.

Asla okumaman gerekiyor rastgele gördüm yorumunu kardeşim. Katip çelebi üniversitesi diş hekimliği beşinci sınıfım hayatını karartmak istemiyorsan sakın yazma. Ne doğru düzgün iş var ne de güzel maaş. Alcağın maaş asla verdiğin emeğin karşılığı olmuyor.

Hocam peki kendi kliniğimizi açarsak okunur mu?

asla okumaman gerekiyor rastgele gördüm yorumunu kardeşim.Katip çelebi üniversitesi diş hekimliği beşinci sınıfım hayatını karartmak istemiyosan sakın yazma.Ne doğru düzgün iş var ne de güzel maaş.Alcağın maaş asla verdiğin emeğin karşılığı olmuyor.
Hocam iniversiteden mezun olunca garanti iş sadece tıpta ve diş hekimliğinde diyorlar. Diğer bölümlere göre daha iyi değil mi?

Hocam iniversiteden mezun olunca garanti iş sadece tıpta ve diş hekimliğinde diyorlar. Diğer bölümlere göre daha iyi değil mi?
İş garantisi var ama yeni mezunlar asgari ücretle başkasının kliniğinde calışır genelde😂Diş hekimliği yazıp sakın hayatını karartma bu meslek bitti bizim ülkemizde.

Hocam 2-3 yıl özel kliniklerde çalıştıktan sonra kendi kliniğini kurmak vs. bu kadar zor mu? Yani ne bileyim boşu boşuna mı okursun diyorsunuz?
İş garantisi var ama yeni mezunlar asgari ücretle başkasının kliniğinde calışır genelde😂Diş hekimliği yazıp sakın hayatını karartma bu meslek bitti bizim ülkemizde.
Hocam asgari ücret mevzusunu duydum da inanmak istemedim gerçek mi? Yani cidden bir doktoru asgari ücrete mi çalıştırıyorlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı