Diş için endişelenmeye gerek var mı?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 4 tane dişim çekildi. Ve cidden moralim çok bozuk. Hem yaptırması pahalı. Onda sıkıntı yok ama hem de dişlerim gitti. Yemek yemek için kullandığım dişlerim gitti. 18 yaşındayım ve bu yaşta ağzım neredeyse tarlaya döndü.
Tavsiyeleriniz neler?

Yaklaşık 4 tane dişim çekildi. Ve cidden moralim çok bozuk. Hem yaptırması pahalı. Onda sıkıntı yok ama hem de dişlerim gitti. Yemek yemek için kullandığım dişlerim gitti. 18 yaşındayım ve bu yaşta ağzım neredeyse tarlaya döndü.
Tavsiyeleriniz neler?
2 seneye diş çekeceğim dolgu falan yapmayın implant yaptırmanın vakti geldi.

20'lik dişler var mı giden dişler içinde ?

Neyini beğenmediniz attığım mesajın 20'likler çıkmadıysa durum ciddi eğer onlarda gömülü çıkarsa çekilmeleri gerekir ağzınızda 24 Diş kalır İmpalnt şart bu yaşta dolgu yapılmaz geçici çözüm.

Beğenemedim değil 20'lik diş çıktı mı sorusuna ithaben attım onu :D

18 yaşında şimdiden 4 dişin gittiyse işin zor.
Şekerli içecekleri azalt her gün dişlerini fırçala.

Emin ol giden 4 dişininin yerini hiçbir şey tutmayacak, o yüzden kalanların kıymetini bil.

Hocam kaybedince anladım kıymetini. Arka dişler oldugu için gözükmüyor ama canım koptu resmen. Artık çok daha iyi bakacağım.

Beğenemedim değil 20'lik diş çıktı mı sorusuna ithaben attım onu :D
Anladım hocam dediğim gibi maddi imkanlar el verdiği sürece bu yaş gurubunda implant yapılması lazım, bunun dışında gayet iyi anladınız dişlerin önemini o yüzden daha çok dikkat edersiniz:).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı