Diş kanal tedavisi pansumanı tecrübesi

Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
29.297
Makaleler
32
Çözümler
392
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Dis apsesi ya da dis eti apsesi var demistim, ancak doktor apse olmadigini soyledi, belirtti. Dis eti sismesinin sebebi iltihaplanmaymis.

Oncelikle, bu 2. seans degil, 1. seanstan birkac gun sonra pansuman seansi gibi bir şey. Haftaya pazartesi inşallah bitecek. Pansuman yapti, yine lokal anestezi vurdu, (igne gercekten neredeyse hiç acitmiyor.) Yine gecici dolgu yapti, ilac koydu. Pansumani da yapti. Yine herhangi bir fazla aci hissetmedim, sadece dislere dokunurken ki olan histir yani dis biraz hassas haliylen.

Bir de gecici dolgu ile boyle bir konu(lar) açtım.



Gecici dolguyu birkac gun kullandim, su an hala var, yemek olarak sert olarak bilinen hamburger, pizza yedim. Ancak, dolgu olmayan disimle ve yan tarafimla yedim. Buna ragmen dolgu dusmemis, aynada bakinca da dolguyu gorebiliyordum zaten, kendi de dustu falan demedi. Yine de kesinlikle muhtemelen Full yumusak makarna yiyecegim, nasıl olsa daha uzun süre gecici dolguyla.

Son olarak, en kotu 1'ini cekebiliriz dedi. İnşallah cekilmez, dua edebilirsiniz. Siz siz olun, curumeye basladigi an gidin. Gercekten yapilirken aci falan hissedilmiyor (kisiden kisiye degisir, bazilari 2 tane igneyle anca rahatliyor olabilir). İyi gunler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı