Bazen diş sarılığı genetik olabiliyor, macundan dolayı olmayabilir.Merhaba arkadaşlar. Colgate gibi diş macunları kullandım ancak etki görmedim yani güzelde diş beyazlatma falan gibi etkileri yok. Sizin önerdiğiniz kaliteli diş macunu var mı? Bütçe önemli değil.
Ben bayağıdır Sensodyne etkin beyazlatma kullanıyorum. Günde en az 2 kere sabah akşam fırçalarsan fark ediyor. Bende de hafif sarılık vardı, düzenli fırçalayınca düzeldi.Merhaba arkadaşlar. Colgate gibi diş macunları kullandım ancak etki görmedim yani güzelde diş beyazlatma falan gibi etkileri yok. Sizin önerdiğiniz kaliteli diş macunu var mı? Bütçe önemli değil.
"Florür, yeterli miktarda alınması durumunda diş çürüklerini önleyen, diş ve kemiklerin yapısında bulunan bir madde"Florürsüz kullanmaya çalışın.
İçme sularındaki ve sütlerdeki florür ile diş macunundaki florür aynı değildir. İçme sularındaki ve sütlerdeki florür, suda veya sütte doğal olarak bulunan florürdür. Diş macunundaki florür ise yapay olarak üretilen florürdür."içme sularına ya da sütlere florür katılması yaygın bir uygulama. Bu sayede kişilerin günlük belirlenen
miktarda florür alması sağlanmaya çalışılıyor."
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.