Diş macunu önerisi

Geçen gün abimlerde kullandım güzeldi fakat gerçekten diş sağlığına iyi mi acaba?

kimisine göre pahalı olabilir ama marvis diş macunu çok kaliteli.

Marvis beyazlatma konusunda çok övülüyor kesinlikle almak istediğim yüksek ihtimal sipariş vereceğim bir macun fakat diş sağlığına etkisi nasıl bilmiyorum o yüzden ekstra olarak da diş sağlığına iyi gelecek bir macun bakıyorum marvis bu konuda da iyi mi?

İlk defa duyduğum için sormak istedim hocam diş sağlığına iyi mi?

Geçen gün abimlerde kullandım güzeldi fakat gerçekten diş sağlığına iyi mi acaba?

Marvis beyazlatma konusunda çok övülüyor kesinlikle almak istediğim yüksek ihtimal sipariş vereceğim bir macun fakat diş sağlığına etkisi nasıl bilmiyorum o yüzden ekstra olarak da diş sağlığına iyi gelecek bir macun bakıyorum marvis bu konuda da iyi mi?

Farmasi diş macunun diş sağlığına etkisini bilmem ama tadı çok kötü neredeyse mide bulandırıcı.

Marvis beyazlatma konusunda övgü aldığı için haftada 1-2 kez kullanılıp onun yanında alternatif bir macun bulundurmak gerekliymiş diye gördüm bir yazıda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı