MetehngGll Picopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 243 Makaleler 1 22 Ekim 2020 #1 Merhabalar. 2 hafta önce diş teli takıldı. Şu anlık sadece üst dişlerime takıldı. Cips yiyebilir miyim? Sıkıntı olur mu? (Doritos)
Merhabalar. 2 hafta önce diş teli takıldı. Şu anlık sadece üst dişlerime takıldı. Cips yiyebilir miyim? Sıkıntı olur mu? (Doritos)
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 22 Ekim 2020 #11 1 yıl önce tellerin öndeydi o zaman yiyordum. Şu an arka tarafta hâlâ yiyorum. Yemende sakınca yok yiyebilirsin. Ben sakız bile çiğniyorum. Yalnız Big Babol gibi yumuşak olanlardan. Tabii kesinlikle tavsiye etmiyorum Artı 0 Eksi
1 yıl önce tellerin öndeydi o zaman yiyordum. Şu an arka tarafta hâlâ yiyorum. Yemende sakınca yok yiyebilirsin. Ben sakız bile çiğniyorum. Yalnız Big Babol gibi yumuşak olanlardan. Tabii kesinlikle tavsiye etmiyorum
A Arda7700 Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #12 MetehngGll dedi: Merhabalar. 2 hafta önce diş teli takıldı. Şu anlık sadece üst dişlerime takıldı. Cips yiyebilir miyim? Sıkıntı olur mu? (Doritos) Genişletmek için tıkla... sıkıntı oldu mu d: Artı 0 Eksi
MetehngGll dedi: Merhabalar. 2 hafta önce diş teli takıldı. Şu anlık sadece üst dişlerime takıldı. Cips yiyebilir miyim? Sıkıntı olur mu? (Doritos) Genişletmek için tıkla... sıkıntı oldu mu d: