Diş teli süreci nasıl işler?

Muhtemelen

Femtopat
Daha fazla  
Selam diş teli taktırmak istiyorum, ama süreç ve maddi anlamda yeterli bilgim yok yakın zamanda yaptıran biri ne kadar tutuyor? Söyleme imkanı varsa sevinirim. Her gittiğimizde mi ödüyoruz tek seferlik mi? Her şeyi öğrenmek isterim teşekkürler.

Ödeme konusunda ben devlette yaptırdım özelde yaptıran tanıdıklarım da var herkes taksit taksit diyor, süreç olarak da malzemeleri vb şeyleri aldıktan sonra çürükleriniz varsa onları temizliyorlar daha sonra tel takılıyor başta alışma süresi falan olur ama alışırsınız daha sonra her ay kontrol oluyor dişler düzelmeye başlayınca benim diş çektirmem gerekti yer açılması için eğer ihtiyaç olursa öyle bir şey yapar doktorunuz. Daha sonra dişler iyice düzelmeye başlayınca da lastik takmaya başlamıştım iki tane biri en sol biri en sağ şeklinde ama tabii herkeste takılmıyordur belki emin değilim, tedavinin sonlarına doğru da şeffaf plaka verdiler onu taktım sadece yemek yerken çıkarıyordum. Tedavi bitiminde de bana alt dişlerin içine tel takıldı hala duruyor bir de tekrar şeffaf plaka vermişlerdi onu da bir süre taktım sonra da hiç kontrole gitmedim bir bozulma olmadı ama tel taktırırsanız eğer doktor artık gelme diyene kadar kontrollere gidin, tedavi süresince dişlerinizi iyi ve doğru fırçalayın çok tepki veriyorlar çünkü:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı