Diş teli taktırmalı mıyım?

Evet yaptırmaya karar verdim 18 yaş altıyım 5 ay bekledim öylelik kabul gördü başvurum 12-14K falan tutar demişti doktor yarın gideceğim.
Benim 3 aylık taksitimle eşit fiyat çok iyi gerçekten. 14 bin verip ömür boyu düzenli görünen bir diş için gerçekten çok iyi rakam. Hayırlı olsun şimdiden. Ayrıca geçmiş olsun.

Ufak bir not: Yarın için akşama çorbanız hazır olsun :D

Ben 6 7 ay kadar aparat ve daha sonrasında diş teli taktım şu anda da diş tellerim mevcut hatta dün lastiğe geçtim, açıkçası bunların hepsi alışmaya bakıyor, ben aparatı taktığım ilk hafta inanılmaz ağrım vardı diye katı hiçbir şey yiyemedim sadece çorba patates püresi vs. yemiştim 1 haftanın sonunda alıştı dişlerim ve ağrısı kesildi. Diş tellerinde de aynısı oldu, ilk günler yine hafif ağrı sonrasında ise dişler alışıyor. Ben özelde 60 bine falan yaptırdım geçen sene ve her ay kontrole gidiyorum. Ağrı olayı çok yok ve yaptırmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Benim 3 aylık taksitimle eşit fiyat çok iyi gerçekten. 14 bin verip ömür boyu düzenli görünen bir diş için gerçekten çok iyi rakam. Hayırlı olsun şimdiden. Ayrıca geçmiş olsun.

Ufak bir not: Yarın için akşama çorbanız hazır olsun :D

Evet evet biliyorum maalesef :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı