Dış ticaret okunur mu?

ozgrozturkk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben Mersin Üniversitesi 2 yıllık dış ticaret bölümü okumayı düşünüyorum. Bölüm hakkında bilgisi olanlar iş imkanları, bölümün ne kadar mantıklı olduğu, okuma zorluğu gibi gibi konularda bilgi verebilir mi? Bu arada Mersin bir liman kenti olduğu için, ben de doğma büyüme Mersin'de yaşadığım için iş imkanları benim için daha geniş olacaktır diye düşünmekteyim.

Kuzenim mezun oldu o bölümden. İyi seviyede İngilizce şart. Ayrıca denk geldiğimiz bazı ilanlarda iyi seviyede Arapça isteniyordu. Ona göre kendin tercih etmelisin fakat ben tavsiye etmiyorum.

Ders programını kontrol et yapabileceğini düşünüyorsan iyi bir bölüm. Üstüne bir de yabancı dilini geliştirirsen daha da iyi bir bölüm.
Ben de Mersin yazmayı düşünüyorum, şehir olarak nasıl mülteci fazla mı ve part time iş imkanları nasıl okurken?

Mülteci olayını şöyle söyleyeyim Akdeniz de fazla ancak oraya yolunuz düşmez zaten onun dışında tek tük görürsünüz mülteci probleminin farkında bile olmazsınız part time iş konusunda da çok rahatlıkla kafelerde vs. iş bulabilirsiniz her yer kafe kaynıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı