Dışarı çıkınca bayılacak gibi olmak

Syrox_er

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, benim size bir problemimi anlatacağım. Arkadaşlar, ben 15 yaşindayim ve neredeyse artık şu durumdan bıktım. Ben dışariya çiktiğimda böyle sanki başim dönüyor gibi ama etraf dönmüyor, bayılacak gibi hissediyorum ve bu aklıma geldikçe oluyor, aklıma gelmediğinde sıkıntı yok ama evde olmuyor. Eve geldiğimde geçiyor. Artık arkadaşlarimla aram bozuldu, gezmeye çağırıyolar gidemiyorum bu illet yüzünden. Çalışmak istiyorum bu his yüzünden hiçbir şey yapamıyorum. Aileme daniştiğimda psikolojik deyip geçiyorlar. Bu sorunu yaşayip atlatan var mı? Beni dinlediğiniz için teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal fobin mevcut (psikolojik vertigo olarak tetikliyor) ancak önce check up yaptır düşüncesel olarak rahatlarsın okulunda rehber öğretmen varsa durumunu anlat niçin böyle olduğunu düşün psikanaliz yap sorgula konuyu ailene detaylı bir şekilde danış

Sosyal fobin mevcut (psikolojik vertigo olarak tetikliyor) ancak önce check up yaptır düşüncesel olarak rahatlarsın okulunda rehber öğretmen varsa durumunu anlat niçin böyle olduğunu düşün psikanaliz yap sorgula konuyu ailene detaylı bir şekilde danış
Tamam teşşekur ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı