Sigara içince bayılacak gibi olmak

11 yıldır içiyorum şu lanet şeyi. Size olan şey, ilk başladığımda bana olan şey gibi. İçmeyin, yol yakınken dönün. Gerçekten çok pişman olursunuz. Sigara dediğin bir çeşit uyuşturucu. Uyuşturucu etkisi altına giriyorsun. Yapma dostum lütfen.

İlk başlarda bir ara dershanede içmiştim. Dersler geçmiş üzerine ve eve geldiğimde hala çok kötüydüm. Keşke orada anlasaydım diyorum. Bağımlısı değilim diye bir şey yok. Olursun anlamazsın bile.

Annem sigara içiyor annemin sağlığı için sigarayı bıraktırmak için sigara paketlerini yırtmak zorunda kalıyorum kahrolası o sigara yüzünden ben annemi kurtarmaya çalışıyorum siz başlamaya çalışıyorsunuz.

11 yıldır içiyorum şu lanet şeyi. Size olan şey, ilk başladığımda bana olan şey gibi. İçmeyin, yol yakınken dönün. Gerçekten çok pişman olursunuz. Sigara dediğin bir çeşit uyuşturucu. Uyuşturucu etkisi altına giriyorsun. Yapma dostum lütfen.
bağımlı olmuyorum ki ben anlam veremiyorum arada canım sıkılıyor içiyorum ama böyle olduğunda zaten kolay kolay içilmiyor.

İlk başlarda bir ara dershanede içmiştim. Dersler geçmiş üzerine ve eve geldiğimde hala çok kötüydüm. Keşke orada anlasaydım diyorum. Bağımlısı değilim diye bir şey yok. Olursun anlamazsın bile.

Bana da teklif geliyorda kabul etmiyorum.

Bağımlı olmuyorum ki ben anlam veremiyorum arada canım sıkılıyor içiyorum ama böyle olduğunda zaten kolay kolay içilmiyor.

O can sıkıntısı zaten bağımlılık yapıyor yavaş yavaş.

Bana da teklif geliyorda kabul etmiyorum.
Sakın hocam. 11 yıl oldu ve bırakamıyorum kaç kere denedim. Vücut çok garip reaksiyonlara giriyor. Aylık 1000 ₺ param gidiyor, sağlığım gidiyor. Dişlerim bu meret yüzünden berbat hal almaya başladı ne kadar baksam bile, kokusu berbat, yemek yiyorum tad yok, sağlık sorunlarım oluşmaya başladı. Keşke başlamasaydım ama her ay 3000 ₺ çöpe atsaydım daha iyiydi.

Sakın hocam. 11 yıl oldu ve bırakamıyorum kaç kere denedim. Vücut çok garip reaksiyonlara giriyor. Aylık 1000 ₺ param gidiyor, sağlığım gidiyor. Dişlerim bu meret yüzünden berbat hal almaya başladı ne kadar baksam bile, kokusu berbat, yemek yiyorum tad yok, sağlık sorunlarım oluşmaya başladı. Keşke başlamasaydım ama her ay 3000 ₺ çöpe atsaydım daha iyiydi.

Hocam 17 yaşındayım lise çağındayım içmeyen kalmadı okuldada ben o zıkkıma karşıtım.

Temel gittiği göz doktoruna dert yanıyordu.
Temel: Ne zaman çay içsem sağ gözüm ağrıyor doktor bey.
Doktor Temel'in gözlerini kontrol ettikten sonra anlamlı anlamlı başını salladı ve gülerek cevap verdi;
Doktor: Durum anlaşıldı. Çay içmeden önce kaşığı bardaktan çıkarın. O zaman sağ gözünüz ağrımaz.

Bunun gibi bir şey konu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı