RGB fanı
Picopat
Sadece kafam dönüyor.
Başlayali çok oldu fakat ara ara içiyorum.
Etkisi hal devam ediyorsa bir acile görünmekte fayda var ekstr olarak o zıkkımıda daha içmeyin.
Sadece kafam dönüyor.
Başlayali çok oldu fakat ara ara içiyorum.
bağımlı olmuyorum ki ben anlam veremiyorum arada canım sıkılıyor içiyorum ama böyle olduğunda zaten kolay kolay içilmiyor.11 yıldır içiyorum şu lanet şeyi. Size olan şey, ilk başladığımda bana olan şey gibi. İçmeyin, yol yakınken dönün. Gerçekten çok pişman olursunuz. Sigara dediğin bir çeşit uyuşturucu. Uyuşturucu etkisi altına giriyorsun. Yapma dostum lütfen.
11 yıldır içiyorum şu lanet şeyi. Size olan şey, ilk başladığımda bana olan şey gibi. İçmeyin, yol yakınken dönün. Gerçekten çok pişman olursunuz. Sigara dediğin bir çeşit uyuşturucu. Uyuşturucu etkisi altına giriyorsun. Yapma dostum lütfen.
İlk başlarda bir ara dershanede içmiştim. Dersler geçmiş üzerine ve eve geldiğimde hala çok kötüydüm. Keşke orada anlasaydım diyorum. Bağımlısı değilim diye bir şey yok. Olursun anlamazsın bile.
Bağımlı olmuyorum ki ben anlam veremiyorum arada canım sıkılıyor içiyorum ama böyle olduğunda zaten kolay kolay içilmiyor.
Sakın hocam. 11 yıl oldu ve bırakamıyorum kaç kere denedim. Vücut çok garip reaksiyonlara giriyor. Aylık 1000 ₺ param gidiyor, sağlığım gidiyor. Dişlerim bu meret yüzünden berbat hal almaya başladı ne kadar baksam bile, kokusu berbat, yemek yiyorum tad yok, sağlık sorunlarım oluşmaya başladı. Keşke başlamasaydım ama her ay 3000 ₺ çöpe atsaydım daha iyiydi.Bana da teklif geliyorda kabul etmiyorum.
Sakın hocam. 11 yıl oldu ve bırakamıyorum kaç kere denedim. Vücut çok garip reaksiyonlara giriyor. Aylık 1000 ₺ param gidiyor, sağlığım gidiyor. Dişlerim bu meret yüzünden berbat hal almaya başladı ne kadar baksam bile, kokusu berbat, yemek yiyorum tad yok, sağlık sorunlarım oluşmaya başladı. Keşke başlamasaydım ama her ay 3000 ₺ çöpe atsaydım daha iyiydi.
Niye içtiğimi bende bilmiyorum arada canım bir şeyi sıkılıyor bende içiyorum, can sıkıntımı gidermeyi sigarada arıyorum herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.