Sigara içince bayılacak gibi olmak

Hocam 17 yaşındayım lise çağındayım içmeyen kalmadı okuldada ben o zıkkıma karşıtım.
26 yaşında başlayan arkadaşım da var. Dikkatli olmak lazım. Hiç bir elle tutulur iyi yanı yok. Sadece zarar ziyan.

Niye içtiğimi bende bilmiyorum arada canım bişeyi sıkılıyor bende içiyorum, can sıkıntımı gidermeyi sigarada arıyorum herhalde.
Çok kolay bağımlı hale gelirsin. Bir daha elimi sürmeyeceğim de ve bırak benim tavsiyem. Yoksa ileride bu konuya bakıp bana hak verirsin.

Sende bağımlılık etkisi çoktan başlamış be hocam.
Bence de.

26 yaşında başlayan arkadaşım da var. Dikkatli olmak lazım. Hiçbir elle tutulur iyi yanı yok. Sadece zarar ziyan.

Çok kolay bağımlı hale gelirsin. Bir daha elimi sürmeyeceğim de ve bırak benim tavsiyem. Yoksa ileride bu konuya bakıp bana hak verirsin.

Bence de.

Konu sahibinde başlamış bağımlılık hafiften can sıkıntısında içerek bağımlı olunuyor zaten psikolojik olarak ben şu an az içiyorum bağımlı olmam kafasında ama bağımlı oluyor farkında değil bu yoldan vazgeçse iyi olur diyeceğimde bağımlı olup vazgeçmek çok zor.

Yıl bilmem kaç olmuş, o kadar uyarı, bilgilendirme, kamu spotu ve türlü şeylerle zararları ve iğrençliği anlatılmasına rağmen, hala nasıl özenipte başlıyorsunuz şu b*ka anlamıyorum.

Yaşın baya küçük belli ki, etrafında içende çok eminim. Arkadaş ortamına falan uymak istiyorsun, havalı olacağını zannediyorsun ama 10 sene sonra kendi kendinden iğreneceksin. Ağzın ayrı, vücudun ayrı kokacak. Etrafında dolandığın her normal insanda iğreti olacak.

Yol yakınken dön bu hevesten. Sigara içenler gerçekten havalı görünmüyor, emin olabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı