Bir şey yapamazsın.Merhabalar, ben evde 280 Cm'ye değerken dışarıda anca 270 Cm'e değiyorum. Ne yapmalıyım?
Topuklu ayakkabı giy.Merhabalar, ben evde 280 Cm'ye değerken dışarıda anca 270 Cm'e değiyorum. Ne yapmalıyım?
Merhabalar, ben evde 280 Cm'ye değerken dışarıda anca 270 Cm'e değiyorum. Ne yapmalıyım?
Açık hava basıncı dostum değiştiremezsin.Merhabalar, ben evde 280 Cm'ye değerken dışarıda anca 270 Cm'e değiyorum. Ne yapmalıyım?
O dediğiniz şeyin etki etmesi için arkadaşın bayağı yüksekte oturması oturması lazım.Nedenini bilmiyorum ama ufak bir tahminde bulunabilirim. Evin ve dışarıda zıplamaya çalıştığın yer arasında rakım farkı fazlaysa bundan dolayı olabilir, yükseğe çıkıldıkça yer çekiminin etkisi azalır ve yer çekiminin etkisi azaldıkça haliyle zıplayabildiğiniz mesafe artar.
Çok çok yüksekte olması lazımO dediğiniz şeyin etki etmesi için arkadaşın bayağı yüksekte oturması oturması lazım.
Gökdelendeyse olabilir ama 5. katla zemin arasında çekim farkı beklemeyin.Nedenini bilmiyorum ama ufak bir tahminde bulunabilirim. Evin ve dışarıda zıplamaya çalıştığın yer arasında rakım farkı fazlaysa bundan dolayı olabilir, yükseğe çıkıldıkça yer çekiminin etkisi azalır ve yer çekiminin etkisi azaldıkça haliyle zıplayabildiğiniz mesafe artar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.