Dışarıda daha alçağa zıplamak

• Konuyu başlatan TEK23
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 848

TEK23

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, ben evde 280 Cm'ye değerken dışarıda anca 270 Cm'e değiyorum. Ne yapmalıyım?

Nedenini bilmiyorum ama ufak bir tahminde bulunabilirim. Evin ve dışarıda zıplamaya çalıştığın yer arasında rakım farkı fazlaysa bundan dolayı olabilir, yükseğe çıkıldıkça yer çekiminin etkisi azalır ve yer çekiminin etkisi azaldıkça haliyle zıplayabildiğiniz mesafe artar.

Nedenini bilmiyorum ama ufak bir tahminde bulunabilirim. Evin ve dışarıda zıplamaya çalıştığın yer arasında rakım farkı fazlaysa bundan dolayı olabilir, yükseğe çıkıldıkça yer çekiminin etkisi azalır ve yer çekiminin etkisi azaldıkça haliyle zıplayabildiğiniz mesafe artar.
O dediğiniz şeyin etki etmesi için arkadaşın bayağı yüksekte oturması oturması lazım.

Gökdelendeyse olabilir ama 5. katla zemin arasında çekim farkı beklemeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı