Dışarıda hayat nasıl sürdürülür?

Kuru kuru

Hectopat
Merhaba, boşanmış olan annemin evinde 2 kardeşimle birlikte kalıyordum. Bugün çıkan siyasi ve dini tartışmada anneme siyasi ve dini görüşlerime karışmamasını istediğimi sert bir dille söyledikten sonra anlık olarak evden kovuldum. Evet, tahmin edebileceğiniz üzere seçim tartışmasından çıktı bu olay. 16 yaşındayım deneyimsizim, dışarıda hayatımı nasıl sürdürebilirim? Tahminimce annemin evde kardeşlerime birisi kalmadığından geri çağırması uzun sürmeyecektir fakat dışarıda 1 veya 2 gün geçiririm gibime geliyor.

Merhaba, boşanmış olan annemin evinde 2 kardeşimle birlikte kalıyordum. Bugün çıkan siyasi ve dini tartışmada anneme siyasi ve dini görüşlerime karışmamasını istediğimi sert bir dille söyledikten sonra anlık olarak evden kovuldum. Evet, tahmin edebileceğiniz üzere seçim tartışmasından çıktı bu olay. 16 yaşındayım deneyimsizim, dışarıda hayatımı nasıl sürdürebilirim? Tahminimce annemin evde kardeşlerime birisi kalmadığından geri çağırması uzun sürmeyecektir fakat dışarıda 1 veya 2 gün geçiririm gibime geliyor.
Git eli yuzu duzgun bir pansiyona, pansiyoner elemana derdini anlat param yok annem evden kovdu bos odaniz varsa 1-2 gun kalabilir miyim de. Insanlik olmedi ya...

Merhaba, boşanmış olan annemin
evinde 2 kardeşimle birlikte kalıyordum. Bugün çıkan siyasi ve dini tartışmada anneme siyasi ve dini görüşlerime karışmamasını istediğimi sert bir dille söyledikten sonra anlık olarak evden kovuldum. Evet, tahmin edebileceğiniz üzere seçim tartışmasından çıktı bu olay. 16 yaşındayım deneyimsizim, dışarıda hayatımı nasıl sürdürebilirim? Tahminimce annemin evde kardeşlerime birisi kalmadığından geri çağırması uzun sürmeyecektir fakat dışarıda 1 veya 2 gün geçiririm gibime geliyor.
İster dini ister siyasi olsun annene saygısızlık yapmamalıydın. Bankta yatarsın maksimun. Ne yapacağını düşünüyorsun ki?

Parka git bence.

Aslında evet ilk seçimim kuytu bir köşedeki park oldu.

Polise git. Seni evden atma hakkı yok.

Hocam 18 yaşımdan küçük olduğum içinmi hakkı yok? Ayrıca beni kovan birisinin evinde o geri çağırmadan yaşamayı pek kendime yedirebilecek değilim.

İster dini ister siyasi olsun annene saygısızlık yapmamalıydın. Bankta yatarsın maksimun. Ne yapacağını düşünüyorsun ki?

Aslında evet sert bir şekilde dile getirmemeliydim ama onunda benim fikirlerime sayhı duymayıp hep kendi istediği gibi olmamı istemesi yanlış.

Hocam 18 yaşımdan küçük olduğum içinmi hakkı yok? Ayrıca beni kovan birisinin evinde o geri çağırmadan yaşamayı pek kendime yedirebilecek değilim.
Haklisin ve annenin yaptigi sey biraz da fazla zalimce acikcasi. Tahminimce bugun eve gitmezsen yarin direkt seni aramaya baslayacaktir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı