Dışarıda kullanılabilecek kulak üstü kulaklık önerisi

kul.deniz

Centipat
Selam hem evde hem de dışarıda kullanabileceğim kafa üstü kulaklık arıyorum ses kalitesi dışarısıyla aramdaki sesi kesmesi vesaire önemli ama aynı zamanda da iyi durması lazım şu an için almayı düşündüğüm kulaklığı bırakıyorum sizce dışarda kullanılır mı kaba durur mu yadırganır mı?

Yadırganmaz ama bence JBL tercih etme. Daha geçen arkadaşımın JBL kulaklığı bağlantı yerinden gevşedi durduk yere. Sennheiser falan bakmanı öneririm. Kendimde Sennheiser kullanıyorum. Bi sorun olduğunda karşında direk muhattap bulabiliyorsun.

Hocam attığınız ürünler çok kaba duruyor. Ek görsellere koyduğum model tipinin kablosuz olanları daha güzel durur.

1599297911229.png

Yadırganmaz ama bence JBL tercih etme. Daha geçen arkadaşımın JBL kulaklığı bağlantı yerinden gevşedi durduk yere. Sennheiser falan bakmanı öneririm. Kendimde Sennheiser kullanıyorum. Bi sorun olduğunda karşında direk muhattap bulabiliyorsun.
sennheiser alıcak bütçem yok malesef ama zaten alıcağım ürün kablosuz sağolun öneriniz için
Hocam attığınız ürünler çok kaba duruyor. Ek görsellere koyduğum model tipinin kablosuz olanları daha güzel durur.

Eki Görüntüle 658519
sağolun hocam öneriniz için

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı