Dışarıda tek başına ne yapılır?

395014

Hectopat
Büyük bir paradoksun içine düştüm. Arkadaşım olmadığı için dışarı çıkmıyorum, dışarı çıkmadığım için de arkadaşım yok. Resmen evde çürüyor gibi hissediyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu düzen yaklaşık 4 senedir böyle.

Büyük bir paradoksun içine düştüm. Arkadaşım olmadığı için dışarı çıkmıyorum, dışarı çıkmadığım için de arkadaşım yok. Resmen evde çürüyor gibi hissediyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu düzen yaklaşık 4 senedir böyle.

Bisikletin falan varsa bisiklet sür veya kafelere falan git.

Bisikletin falan varsa bisiklet sür veya kafelere falan git.

Bisiklet var ama nerelerde süreceğimi çözemiyorum. Aklımda bir rota var aslında ama o rotada da çok köpek var. Kafede tek başıma ne yapabilirim bilmiyorum. Aslında mahalleden 1 tane arkadaşım var da bayağı uzaklaştık artık sormaya bile çekiniyorum. Zamanında çok darlamıştı gezelim dolaşalım diye pek oralı olmamıştı.

Bisiklet var ama nerelerde süreceğimi çözemiyorum. Aklımda bir rota var aslında ama o rotada da çok köpek var. Kafede tek başıma ne yapabilirim bilmiyorum. Aslında mahalleden 1 tane arkadaşım var da bayağı uzaklaştık artık sormaya bile çekiniyorum. Zamanında çok darlamıştı gezelim dolaşalım diye pek oralı olmamıştı.
Hazır bisikletinizde varmış uzun yol yapın.

Sahil kenarına git kafa dinle. İlla sahil kenarı da olmayabilir, göl varsa göl kenarı da olabilir. Deniz havası al kısaca. Çimlere yat

Sahil kenarına git kafa dinle. İlla sahil kenarı da olmayabilir, göl varsa göl kenarı da olabilir. Deniz havası al kısaca. Çimlere yat.

Mudanya'ya gitmeyi düşünüyordum hocam. Hatırlattığınız iyi oldu, teşekkürler.

Orta göbek bilyalarından ya da aynakoldan da olabilir aslında sıkmayı dene pedalı.
Biraz kurcalasam yaparım gibi. En kötü bisikletciye götürürüm.

Mudanya'ya gitmeyi düşünüyordum hocam. Hatırlattığınız iyi oldu, teşekkürler.

Biraz kurcalasam yaparım gibi. En kötü bisikletciye götürürüm.
Adam akıllı cevap veriyoruz, beğenmediysen yanıtımı beğenmedim emojisi atabilirdin. Kimsenin kalbini kırmaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı