Ben ırkları sadece belli temellere ayırıyorum; siyah, beyaz ve asyalı. "ben kendisini Türk olarak görmeyen birisinin ne Türkiye'de yaşamasına ne de türklere maymun deme cüretinde bulunmasına karşıyım" ben açıkçası ırkların önemsiz olduğunu düşünüyorum. Ki bu cümleye baktığımızda ülkenin azımsanmayacak kısmını dışlıyorsun. 20 milyon kürd 600 bin pomak 1milyon laz 4 milyon Arap olan bir ülkedeyiz sen böyle diyerek neredeyse en az 10 milyon insanı dışlıyorsun bu hoş bir şey mi?"sen mensubu olduğun milleti aşağılıyorsan" bir tarafta gerici sol diğer tarafta gerici sağ arada kaldık vallahi

orada anlatmak istediğim gayet belli zaten ses kaydının önceside var. Türkiye'de 78'den beri var olan savaş yüzünden toplam 450milyar dolar kaybettik. Eğer objektif bir şekilde bakarsak 2 tarafında(Türk-pkk)bazı konularda inatçı olduğu çok belli. Maymun dememin sebebi her iki ırkın birbirine çok zarar verip gelişmelerini önlemesidir. Eğer 2 tarafta(Türk-kürd) biraz "akıllı" olsaydı belki 2 tarafta (Türk-kürd) şu an daha kaliteli bir yaşam sürüyorlardı