Discord 1,5 ay önce silinen hesabın mesajları savcılığa verir mi?

Ne halt ettin de böyle bir konu açma gereği duydun, seni dinliyoruz. :)

Gene küfür vakası mı?
küfür değil.
Bildiğim kadarıyla veriyor ancak %100 de emin değilim.
Acaba ne yaptınız da mahkemelik olacaksınız?
anladığım kadarıyla 10 farklı suç

Millete ana bacı sövüp sıkışınca konu açmayın, yaşınızın adamı olun. Umarım dava yersin.
Arkadaşlarım Dışında Birine Sövmedim :) onlarda problem etimyor :) keşke sövsem en azından daha az yerim :)
Eğer o kişi bu yazışmaları ekran görüntüsü alıp Discord ekibine ulaştırıp, 'aleyhime şöyle şöyle şeyler yazıldı denirse verebilir mi sanmam her uygulamanın kendi gizlilik politikası var, ama o kişi o yazışmaları ekran görüntüsü aldı ise ve işin ciddiyetine göre savcı karar verir, tehdit, taciz, korkutma gibi şeyler barındırırsa ve mağdur olan kişi de uğraşır ise olabilir.
ekran görüntüsü çok az ihtimalle alınmıştır olay 1,5 aylık ve bu şucu oradaki herkes işliyordu.
Haklısın. Umarım öyle bir şey yapmamıştır. Savcılık ile herhangi bir alakası yok Discord'un.
yani discord herhangi bir bilgimi vermez mi?
kapanmış bir sunucununda dahil mi?
Milleti dolandıran veya küfür eden soluğu Technopat'ta alıyor savcılığa verilir miyim diye. Şu konuları bir sınırlama gelse iyi olacak.
dolandıcılık ve küfür etme yok sadece "Özgür Bir Şekilde Fikrimi Belirttim"
Discord'da yazılanlar delil niteliği karşılamıyor, ayrıca Discord kişisel verileri kimseye vermiyor.
emin misniz?

Küfür değil.

Anladığım kadarıyla 10 farklı suç

Arkadaşlarım Dışında Birine Sövmedim :) onlarda problem etimyor :) keşke sövsem en azından daha az yerim :)

Ekran görüntüsü çok az ihtimalle alınmıştır olay 1,5 aylık ve bu şucu oradaki herkes işliyordu.

Yani Discord herhangi bir bilgimi vermez mi?

Kapanmış bir sunucununda dahil mi?

Discord size herhangi bir şey dedi mi?

Ve suçun nedir? Ona göre bir şey derim.

Discord sadece ban mesajı attı onun dısında şu anlık bir şey yok. Bazı Hassas konular hakkında fikrimi belirttim(fikirlerim suçmuş :) ) ve suç ve suçluyu övmek

Kapalı konuşursanız herhangi bir şey diyemem ceza da yiyebilirsiniz yemeyebilrisiniz de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı