Nasıl çözerim bunu?
Öncelikle 117 ms gecikmeye ve kalitesiz iletişime yol açacak bir ping değeri olduğu için discord bunu kırmızı gösteriyor. Arkada indirme yapıyor musun ? İnternet sağlayıcında bir sıkıntı var mı ?
Normalde 100 ms aldığım zaman yeşil gösteriyordu. Şuan bir sıkıntı yok gibi gözüküyor, ama neden öyle oldu öğrenmek istiyorum.Öncelikle 117 ms gecikmeye ve kalitesiz iletişime yol açacak bir ping değeri olduğu için discord bunu kırmızı gösteriyor. Arkada indirme yapıyor musun ? İnternet sağlayıcında bir sıkıntı var mı ?
Discord 300 Ping'e kadar sarı yanıyor diye biliyorum.Öncelikle 117 ms gecikmeye ve kalitesiz iletişime yol açacak bir ping değeri olduğu için discord bunu kırmızı gösteriyor. Arkada indirme yapıyor musun ? İnternet sağlayıcında bir sıkıntı var mı ?
Dediğiniz doğru ise download ya da upload konusunda bir sıkıntı var demektir.Discord 300 Ping'e kadar sarı yanıyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.