Küçük bir araştırma yapsan zaten sıcaklık değerlerinin normal olduğunu anlayacaksın. Boş konular açıp durmayın. Moderatörler nasıl bu tür konuların açılmasına izin verebiliyor?
Zaten tonlarca kaynak var bu konuda. Adam Google'da 10 sekme + discord açık sıcaklık 40 derece diyor. Sence normal olmama gibi bir durumu var mı? Ciddiye alınmaya bile değmez.Emin olmak istiyordur.
Google'dan araştırsan sonuca daha hızlı ulaşırsın. Konu açmak için konu açmayın.Selam öncelikle benim arkada bisssürü şey açık ve bilenlere danışmak istedim sadece neden bu kadar sert cevap verdin.
Bazı kişiler yardım almayı seviyor araştırmaya uğraşmıyor bile haklısınız hocam.Zaten tonlarca kaynak var bu konuda. Adam Google'da 10 sekme + discord açık sıcaklık 40 derece diyor. Sence normal olmama gibi bir durumu var mı? Ciddiye alınmaya bile değmez.
Google'dan araştırsan sonuca daha hızlı ulaşırsın. Konu açmak için konu açmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.