Patrick_Yıldız
Hectopat
Bence açılmayacak.
Mahkeme kararı olmaksızın verileri BTK, MİT ve emniyet gibi kurumlara açarlarsa izin verirlerler.
Bence açılmayacak.
Açılsın artık kardeşim VPN ile gir gir bıktım bazen arada atıyor şurada 2-3 saat oyun oynamak için giriyorum Ark ile bin takla atıyoruz. Ne yayın açabiliyorum ne bir şey.
Asosyal kitlenin sosyalleştigi tek yer discord değil. Asosyal kitle içinde maddi sebeplerden sosyalleşemeyen çok kişi var. Haftasonu bir sinemaya gidip yemek yiyip kahve içse 1000 lira para gidecek. Siz bu gençlere bu hakkı tanıdınız mı?Aslında açılmaması daha iyi olabilir, asosyal bir kitlenin sosyalleştiği tek platform Discord'un bence artık zamanı geçti. Kendine panelci diyen, mide bulandırıcı cinsel fotoğraf paylaşan, küçük kızların tacize uğradığı, kullanıcıların diğer kullanıcıları zorbalaması, kredi kartı bilgilerin, başkasının evine b0mba ihbarı yapan bir çete gibi gibi insanlıkdan uzak, kimsenin arkadaşlık yapmadığı insanların bulunduğu bir çöplük oldu.
Asosyal kitlenin sosyalleştigi tek yer Discord değil. Asosyal kitle içinde maddi sebeplerden sosyalleşemeyen çok kişi var. Hafta sonu bir sinemaya gidip yemek yiyip kahve içse 1000 lira para gidecek. Siz bu gençlere bu hakkı tanıdınız mı?
Evet içinde iğrenç olaylar oluyor. Sonuçta Discord komple kapansa bile bu insanlar başka kanallardan yine iletişime geçecek.
Ben de ınternetten dolandırıldım o zaman komple interneti yasaklayalim. X kişisi kolonya içip kör oldu kolonya satışı da yasaklansın.
Bir de ping de artıyor VPN ile girdiğin için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.