Sadece sende olmuş. Ve büyük ihtimalle asla açılmayacak. Çünkü devlet yetkilileri Play Store / Microsoft Store ve App Store'den kaldırdı. Discord yazınca hiçbir şey çıkmıyor.
Elbet açılacak devlet kasasına çok büyük paralar giriyor.
Sadece sende olmuş. Ve büyük ihtimalle asla açılmayacak. Çünkü devlet yetkilileri Play Store / Microsoft Store ve App Store'den kaldırdı. Discord yazınca hiçbir şey çıkmıyor.
Elbet açılacak devlet kasasına çok büyük paralar giriyor.
Oradan çeşitli oyun itemleri satan ve ticaret yapan binlerce kişi var. Bazıları dolar üzerinden euro üzerinden satım yapıyor. Türkiye'de yaşadığı için de TL'ye çeviriyor o kazandığı paraları. Dövizi etkiliyor, Discord aynı Roblox gibi.Para mı giriyor? Devlet oradan da mı vergi alıyor?
Anladım.Oradan çeşitli oyun itemleri satan ve ticaret yapan binlerce kişi var. Bazıları dolar üzerinden euro üzerinden satım yapıyor. Türkiye'de yaşadığı için de TL'ye çeviriyor o kazandığı paraları. Dövizi etkiliyor, Discord aynı Roblox gibi.
Para mı giriyor? Devlet oradan da mı vergi alıyor?
Dostum en basitinden Nitro alırken vergi veriyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.