Çözüldü Discord açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirhan543211

Hectopat
Daha fazla  
Discord böyle açılıp kalıyor bir türlü girmiyor, appdatayı sildim tekrar açtım, Discord'u silip tekrar yükledim, telefondan denedim, başka tarayıcardan girdim(Opera, Chrome, Brave) o da olmadı en son VPN açıp Opera'dan girdim o zaman girdi fakat VPN olduğu için internet çekmiyordu konuşamadık daha sonra hata verdi kapattım, bilgisayarıda yeniden başlattım bir türlü olmuyor. Bilen var mı? Arkadaşlarımdanda 2 kişide sorunsuz açılıyor 3 kişide de benim gibi oluyor.

- Discord 16.10.2023 14_52_13.png

Çözüm
Güvenli interneti kapatın sorun çözülecektir.

Discord böyle açılıp kalıyor bir türlü girmiyor, appdatayı sildim tekrar açtım, Discord'u silip tekrar yükledim, telefondan denedim, başka tarayıcardan girdim(Opera, Chrome, Brave) o da olmadı en son VPN açıp Opera'dan girdim o zaman girdi fakat VPN olduğu için internet çekmiyordu konuşamadık daha sonra hata verdi kapattım, bilgisayarıda yeniden başlattım bir türlü olmuyor. Bilen var mı? Arkadaşlarımdanda 2 kişide sorunsuz açılıyor 3 kişide de benim gibi oluyor.

Eki Görüntüle 1979424

Kanka düzeldi mi? Aynı sorunu ben de yaşıyorum da. Düzeldiyse ne yaptın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun var hala düzelmesini bekliyorum. 1. kattaki komşunun internetle girebiliyorum ama ne hikmetse kendi modemime bağlanınca girmiyor Discord'a.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı