Çözüldü Discord açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirhan543211

Hectopat
Daha fazla  
Discord böyle açılıp kalıyor bir türlü girmiyor, appdatayı sildim tekrar açtım, Discord'u silip tekrar yükledim, telefondan denedim, başka tarayıcardan girdim(Opera, Chrome, Brave) o da olmadı en son VPN açıp Opera'dan girdim o zaman girdi fakat VPN olduğu için internet çekmiyordu konuşamadık daha sonra hata verdi kapattım, bilgisayarıda yeniden başlattım bir türlü olmuyor. Bilen var mı? Arkadaşlarımdanda 2 kişide sorunsuz açılıyor 3 kişide de benim gibi oluyor.

- Discord 16.10.2023 14_52_13.png

Çözüm
Güvenli interneti kapatın sorun çözülecektir.

Arkadaşlar bende TT kullanıyorum ve mobilveri ile giriş yapılıyor ancak TT ile giremiyorum. Ben Afyon da yaşıyorum acaba sorun bölgesel mi?

Bölgesel sorun olabilir birçok kişi şikayetçi resmi açıklamayı beklemek zorundayız bence.

Arkadaşlar bende TT kullanıyorum ve mobilveri ile giriş yapılıyor ancak TT ile giremiyorum. Ben Afyon da yaşıyorum acaba sorun bölgesel mi?

Evet benim de profilim aile profiline geçmiş değiştirince düzelti teşekkürler.

Nasıl düzeltebiliriz.

@YAVUZ0303 NASIL DÜZELTEBİLİRİZ

Dostum güvenli interneti kapatmanız lazım arkadasimda ayni sorun vardi kapatınca düzeldi.

Aynı sorunu yaşıyorum.

arkadaşlar sanırım türk telekom olan kişilerin genel giriş sıkıntıcı var çocuk korumamıydı neydi o açıksa artık discord girilmiyor

Discord böyle açılıp kalıyor bir türlü girmiyor, appdatayı sildim tekrar açtım, Discord'u silip tekrar yükledim, telefondan denedim, başka tarayıcardan girdim(Opera, Chrome, Brave) o da olmadı en son VPN açıp Opera'dan girdim o zaman girdi fakat VPN olduğu için internet çekmiyordu konuşamadık daha sonra hata verdi kapattım, bilgisayarıda yeniden başlattım bir türlü olmuyor. Bilen var mı? Arkadaşlarımdanda 2 kişide sorunsuz açılıyor 3 kişide de benim gibi oluyor.

Eki Görüntüle 1979424

Aynı hata bende de var...sende hala böyle mi bılmıyorum aklıma ne geldıyse yaptım olmıuyoor sorunu cozduysen lutfen bana gerı donus yap kardesım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, an itibariyle yukarıdaki bir arkadaşın da söylediği gibi internet servis sağlayıcısını arayıp aile güvenliği paketini kapatmalarını istedim ve şuan bağlanabiliyorum.

bende aynı sorunu yaşıyorum 2 gündür böyle aynı bende vpn kendi internetimle falan girebiliyorum ama normal evdeki modem internetinden giremiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı