Discord artık güvenli değil

Virüs değil ama hesap çalma olayları başlamış bizim sunucuda birkaç kişinin hesabı çalındı ve çalınanların arkadaşlarının da çalındı, arkadaşlık isteklerinden de yapıyorlar sadece resim de değil.

Arkadaş sadece resime bakmış nasıl bir dikkatsizlik olabilir basbaya açığını bulmuşlar kullanıyorlar Discord düzeltene kadar bunu yapanlar olacaktır.

Gerçekten komiksin kanka ha vallahi bak. Burada Discord'un bir dikkatsizliği veya suçu yok burada suç arkadaşımızda. Ayrıca bu böyle biri var arkadaşlık atıyor kabul etmeyin gibi şeylere inanan birisisin galiba. Bende bunu yaşadım fakat bunun bir zararı yok sizin ve bizim dikkatli olmamız gerekiyor.
 
Normalde inanmam ama tanıdığım birinin hesabı gidince inandım.
Cidden komik. Arkadaşın seni iyi kandırmış. Arkadaşlık isteği ile hesap çalınmaz. Uygulama indirmiş arkadaşınız. Linke tıklamış da olabilir.

Cidden komik. Biz ne anlatıyoruz. Hâlâ aynı şeyi tekrarlıyorsunuz. Alışın artık, öyle bir şey yok.

Nitro Generator v2
 
PINKEYE diye bi sunucu vardı bende her o sunucuya girdiğimde antivirüsüm uyarı veriyodu ve bu aralar baya artan dc çökerten gifler arabalı ve gaz çıkaran adam valla kanserler
 
Normalde inanmam ama tanıdığım birinin hesabı gidince inandım.

Bu tarz şu kişi arkadaşlık atıyor kabul etmeyin hesabınızı çalacak gibi şeylere inanmayın. Ve ayık olun. Eğer gerçekten böyle bir şey olsaydı Discord bunun farkına varırdı ve resmi hesaplarından açıklama yapardı hatta belki de Discord'u bile kapatırdı sorunu çözene kadar. Diyelimki kabul ettiniz kabul etmenizle hiçbir şey olmaz ne Trojan girer bilgisayarınıza ne de mining virüsü. Yani kısacası yapmanız gereken şeyler ayık olmak ve önünüze gelen her videoya GIF'e tıklamayıp her fotoğrafa bakmamak.
PINKEYE diye bir sunucu vardı bende her o sunucuya girdiğimde antivirüsüm uyarı veriyordu ve bu aralar bayağı artan DC çökerten GIF'ler arabalı ve gaz çıkaran adam vallahi kanserler

Sadece TETİKLEYEN şeyler siz bir linke tıklamazsanız veya bir dosya indirip onu açmazsanız size bir şey olmaz. Ayrıca diyelimki bir GIF veya fotoğraf ya da video gördün izledin tıkladın ve bir anda Discord'mu kapandı? Bunda bir şey yok daha çok DDoS tarzı saldırılar bunlar. Fakat tam DDoS saldırısı değil. Peki ya ne bu DDoS? Herhangi bir web sitesini sağlayan altyapı gibi veyahut ağ kaynağı gibi yerlere geçerli olan belirli kapasite sınırının üzerinde istek gönderilme ve sonucunda hata vermesidir. Nasıl Windows bilgisayarın aşırı derecede yorulunca kendini kapatıyorsa veya mavi ekran veriyorsa bu da onun tarzındadır fakat tam DDoS değildir.
Resimde daha iyi açıklamış.

1620372854175.png
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı