Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
VPN niye geçici bir çözüm?
Discord'u kullanabilmek için VPN açık olması lazım. Yani discord açılsın diye bilgisayarı sürekli VPN hızında yüksek pingli kullanmak saçmalık ve sorunu geçiştirmektir.

Bizim internetti sanırım internetin ismi.
Ne oldu da bu firmadan internet bağlanttınız 😅 0 850 455 30 05 bu no googleden bulduğum kadarıyla Bizim Internet müşteri hizmetlerinin numarası arayıp güvenli interneti kapatma talebi oluşturun.

Hocam güvenli interneti kapatınca düzeliyor diyorsunuz ama önceden böyle bir sorun yoktu. Türkiye üzerinde Discord kısıtlanmaya çalışılıyor olabilir. New jersey'de yaşayan arkadaşımla konuşmuştum öyle bir şeyler duymuş tam emin değilim. Güvenli internet ile uğraşmak istemeyen arkadaşlar VPN ile giriş yapabilirler.
Garip bir insansınız burda çoğu kişinin sorununu çözdüm ısrarla VPN kullamanmalarını önerip asıl çözümü kötüleyip disslike atıyorsunuz böyle devam edin tek doğru sizin doğrunuz bu hayatta.

VPN ile pingli yavaş internet kullanmaya devam edin 😂
 
Son düzenleme:
Discord'u kullanabilmek için VPN açık olması lazım. Yani Discord açılsın diye bilgisayarı sürekli VPN hızında yüksek pingli kullanmak saçmalık ve sorunu geçiştirmektir.

Ne oldu da bu firmadan internet bağlanttınız 😅 0 850 455 30 05 bu no Google'dan bulduğum kadarıyla bizim ınternet müşteri hizmetlerinin numarası arayıp güvenli interneti kapatma talebi oluşturun.

Garip bir insansınız burada çoğu kişinin sorununu çözdüm ısrarla VPN kullamanmalarını önerip asıl çözümü kötüleyip disslike atıyorsunuz böyle devam edin tek doğru sizin doğrunuz bu hayatta.

VPN ile pingli yavaş internet kullanmaya devam edin 😂

Uğraştırıcı bir çözüm istemeyenler için VPN daha iyi hocam.
 
Vodafone kullanıyorum, güvenli internet kapalı olmasına rağmen 1-2 gündür giremiyorum siteden aile mod'una alıp tekrar kapattım ama sorun hala devam ediyor.
 
Vodafone kullanıyorum, güvenli internet kapalı olmasına rağmen 1-2 gündür giremiyorum siteden aile mod'una alıp tekrar kapattım ama sorun hala devam ediyor.
Yaşadığınız sorun güvenli internetle alakalı değil. Bu sorun artık çözüldü güvenli internet açık olsa dahi discorda bağlanıyor.
 

Geri
Yukarı