Guilded var galiba da hiç denemedim galiba tek seferliğine Roblox'u VPN ile açıp hesap oluşturmanı istiyor diye biliyorum.Kız arkadaşımla film izlerken sohbet edebileceğiniz, Discord benzeri bir program arıyoruz. Watchparty uygulamaları gibi ses ve görüntü paylaşımı yapılabilecek, önerinizi eksik etmeyin.
Guilded var galiba da hiç denemedim galiba tek seferliğine Roblox'u VPN ile açıp hesap oluşturmanı istiyor diye biliyorum.
Keşke kanalları okumasaydımEvet 1 kere öyle yapman yeterli aynı diskord gibi kullanıyoruz ve 1080p 60FPS yayın açmak ücretsiz yağ kaymak gibi ekran paylaşımı yapabiliyorsun arkadaşlarına. Tek sıkıntısı var oda diskord gibi gürültü engelleme mikrofon olayı yok. Ama fazla sorun etmiyor.
Eki Görüntüle 2398995
Keşke kanalları okumasaydım![]()
Eğer ekran paylaşarak film izleyecekseniz guilded önermem. Durduk yere kaliteyi bir anda bozuyor, uzun süre yayın açık kaldığında ses teklemeleri oluyor. Biz de Skype üzerinden izliyoruz genelde. Ses, görüntü kalitesi iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.