Discord Better kullanan kullanıcıyı şikayet etme

Discord'un paylaştığı bilgiler doğrulltusunda, raporlamanın pek de etkili olacağını düşünmüyorum. "Action rates of reports received by category" kısmına gelecek olursanız "platform manipulation" kategorisinde gönderilen 75 bin rapordan sadece 5 bini işleme tabii tutulmuş. Kişisel görüşümce onların da "self bot"lar olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimalle raporunuza "kullanıcıyı engelleyin" ya da "bir şey yaptıysak da size söyleyemeyiz" gibi otomatik bir cevap gönderilecek, kullanıcı herhangi bir ceza almayacak.
 
Hocam bence yapmayın. Adamın size bir zararı yok. Sadece Discord'u daha rahat şekilde kullanıyor ayrıca Discord kurallarına aykırı değil bu.

Bana yaptıklarını bir bilsen şikayet etmemde yardım edersin..
Betterdiscord kullanmak Discord kurallarına aykırı yakalanırsa hesabı silinebilir zaten. Ayrıca nereden geliyor bu şikayet etme hevese anlamadım. Adamın size bir zararı yok. Sadece birkaç özellik ekleniyor Discord'a. Tabii şikayet edeceğiniz kişiyle aranızda özel bir husumet vardır bilemem ama şikayet etmek için bu adresten şikayet edebilirsin.

Bana neler yaşatmadı ki. :D
Kullanıcının kullandığına dair bir kanıt sunmanız gerekiyor, bu kanıt ise eğer kullanıcı ismi gözükecek şekilde bir fotoğraf attıysa bu fotoğraf kanıt sayılır. Eğer kullanıcının kullandığına dair bir fotoğraf veya video yok ise şikayetin geri çevirilir.

Bu tür kullanıcıları şikayet etmeniz herkesin yararına olacaktır. Şikayet talebini buradan oluşturabilirsiniz.

Kanıtımda kullanıcın bütün Discord ekranı gözüküyor kullandığı tema VS. dahil kullanıcı ismide gözükmekte.
 
Sadece bir eklenti hocam neden şikayet etme gereği duydunuz? Çoğu kişi kullanıyor (bende dahil), Discord zaten istese banlar.

Bana yaşattığı şeylerden dolayı.
@theeter yine birilerinin karşılık verecek gururu olmadığı için pasif agresif hareketlere girişmesi yani.

Benim 2 hesabımı banlattı bende aynısını yapmak istiyorum onun yüzünden sevdiğim birçok kişiyle konuşmam bir anda kesildi.
Bu bilgileri görebildiğine dair kanıt olarak ekran görüntüsü veya video varsa daha iyi olacaktır mail yoluyla şikayet gönderirsin.

Ekran görüntüm var isminin gözüktüğü bir şekilde.
 
Hocam bence yapmayın. Adamın size bir zararı yok. Sadece Discord'u daha rahat şekilde kullanıyor ayrıca Discord kurallarına aykırı değil bu.

Hocam bize bir zararı yok diye sessiz kalmamız gerekmiyor, bu garip fikre nereden vardınız onu da anlamadım, o insanlar tüm Discord kullanıcılarının hakkına giriyor, siz bir de adamın size zararı yok diyorsunuz.
 
Ben teşekkür ederim hocam, o kadar insanın hakkı yeniyor, arkadaş çıkmış görmezden gel diyor, şaka gibi.
Pek bir hak yeme yok ortada. Haksız bir rekabet olmadığı için tek sorun Discord'un izin veriyorum demek yerine muhafazakar tutum alması.

Uygulama açık kaynak mı? Evet.
Uygulama herkese ücretsiz mi? Evet.
Uygulama kişisel gizliliğe müdahale edecek araçlara sahip mi? Hayır.

Sorun gözükmüyor.
 

Geri
Yukarı