Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 2 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar kulaklık bile takılı olsa bilgisayardan çıkan ses karşıya gidiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar kulaklık bile takılı olsa bilgisayardan çıkan ses karşıya gidiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Predator Titan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 1.389 Makaleler 11 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer Profil Kapağı 1523184026 25 Aralık 2017 #2 Discord'ta "Bas Konuş!" özelliğini aktif ediniz. Ayarı, Options>Voice kısmından bulabilirsiniz.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 26 Aralık 2017 #3 Predator Titan dedi: Discord'ta "Bas Konuş!" özelliğini aktif ediniz. Ayarı, Options>Voice kısmından bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum biliyorum ama oyunu oynarken aynı anda o tuşa basmak zaman kaybı oluyor. O yüzden ses algilama modunda.
Predator Titan dedi: Discord'ta "Bas Konuş!" özelliğini aktif ediniz. Ayarı, Options>Voice kısmından bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum biliyorum ama oyunu oynarken aynı anda o tuşa basmak zaman kaybı oluyor. O yüzden ses algilama modunda.
d0gus_ Kilopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2017 #4 O bas konuşa ayarladığınız yerde ses seviyesi algilama ayari var. Onu aktif hale getirin bilgisayardan gelen ses gelmeyene kadar dB seviyesini arttırın.
O bas konuşa ayarladığınız yerde ses seviyesi algilama ayari var. Onu aktif hale getirin bilgisayardan gelen ses gelmeyene kadar dB seviyesini arttırın.
Spery Megapat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2017 #5 Bende de aynısı vardı. Bende realtek'in menüsünden hani jakı çıkarıp takınca gelen menü, oradan sanal ekkoyu kapattım ve oldu.
Bende de aynısı vardı. Bende realtek'in menüsünden hani jakı çıkarıp takınca gelen menü, oradan sanal ekkoyu kapattım ve oldu.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 26 Aralık 2017 #6 @Spery deneyeceğim. @d0gus_ dostum mikrofonumdan ses almıyor o zaman sesim kesik kesik gidiyor.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 26 Aralık 2017 #7 Sesiniz karşıya giderken oyun sesi mi gidiyor bilgisayarın çalışma sesi mi? Başlığı okuyunca fan sesi gidiyor diye düşündüm. Kulaklığınız nedir?
Sesiniz karşıya giderken oyun sesi mi gidiyor bilgisayarın çalışma sesi mi? Başlığı okuyunca fan sesi gidiyor diye düşündüm. Kulaklığınız nedir?
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 26 Aralık 2017 #8 Alp Çiçek dedi: Sesiniz karşıya giderken oyun sesi mi gidiyor bilgisayarın çalışma sesi mi? Başlığı okuyunca fan sesi gidiyor diye düşündüm. Kulaklığınız nedir? Genişletmek için tıkla... Kulaklık fark etmiyor iPhone orijinal ile denedim, Snopy Rampage Sn-R3 ile denedim yok fayda etmiyor. Oyun sesi gidiyor bilgisayar çalışma sesi değil.
Alp Çiçek dedi: Sesiniz karşıya giderken oyun sesi mi gidiyor bilgisayarın çalışma sesi mi? Başlığı okuyunca fan sesi gidiyor diye düşündüm. Kulaklığınız nedir? Genişletmek için tıkla... Kulaklık fark etmiyor iPhone orijinal ile denedim, Snopy Rampage Sn-R3 ile denedim yok fayda etmiyor. Oyun sesi gidiyor bilgisayar çalışma sesi değil.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 26 Aralık 2017 #9 Bunla alakalı olabilir mi? Dosya Ekleri X.jpg 14,7 KB · Görüntüleme: 25.439 Y.jpg 15,7 KB · Görüntüleme: 25.083
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 26 Aralık 2017 #10 Silinen üye dedi: Bunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi Y'deki şey seçili mi olacak? Eğer öyleyse doğru gözüküyor. X zaten asla seçili.
Silinen üye dedi: Bunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi Y'deki şey seçili mi olacak? Eğer öyleyse doğru gözüküyor. X zaten asla seçili.