Discord bot hosting önerisi

Talhaemrullah

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
11th Gen İntel Core i5-11400H CPU
16Gb Ram
NVIDIA RTX 3050 Tİ GPU
Meslek
Öğrenci
Discord Bot Kiralama - SAGANETWORK.NET Saganetwork'u düşünüyorum ama çok olumsuz yorum var.
Bir de ben Python ile kodladım botu, yani panellerde genelde JS uygun oluyor ve sorun yaratır mı bilemedim.
Discord botu için önerebileceğiniz 5-10TL'lik hosting siteleri var mı? (2 tane DC'de aktif zaten, sadece maksat bot aktif dursun.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord Bot Kiralama - SAGANETWORK.NET saganetwork'u düşünüyorum ama çok olumsuz yorum var.
Bir de ben Python ile kodladım botu, yani panellerde genelde JS uygun oluyor ve sorun yaratır mı bilemedim.
Discord botu için önerebileceğiniz 5-10TL'lik hosting siteleri var mı? (2 tane DC'de aktif zaten, sadece maksat bot aktif dursun.)

Ben botu glitchten yapıyordum oradan komutla AFK atıyordum en son bot! Yardım a cevap verip başka komutlara cevap vermeyince salmıştım en olmadık olarak glitch i dene (bedava bu arada ) bir tane komut ile açık tutuyorum istersen yaz atarım.

Alabilirsin hocam pişman edeceğini sanmıyorum. Discord botları için öyle aman aman bir sunucuya ihtiyaç yok internet hızı yüksek olsun bir de SSD olsa yeterli. Saga'nın kesinti vereceğinide düşünmüyorum.

Alabilirsin hocam pişman edeceğini sanmıyorum. Discord botları için öyle aman aman bir sunucuya ihtiyaç yok internet hızı yüksek olsun bir de SSD olsa yeterli. Saga'nın kesinti vereceğini de düşünmüyorum.

Hocam kısıtlama yedimde o yüzden yeni hesap açtım. Python'dan yazdımya o sorun yaratır mı acaba? Ona göre alacağımda şimdi.

Ben botu glitchten yapıyordum oradan komutla AFK atıyordum en son bot! Yardım a cevap verip başka komutlara cevap vermeyince salmıştım en olmadık olarak glitch i dene (bedava bu arada ) bir tane komut ile açık tutuyorum istersen yaz atarım.

Glitche baktımda pek benlik değildi o yüzden 5TL verim daha düzgünce alırım dedim.

Hocam kısıtlama yedimde o yüzden yeni hesap açtım. Python'dan yazdımya o sorun yaratır mı acaba? Ona göre alacağımda şimdi.
Onu Saga'ya sorman daha doğru olur hocam benim pek bilgim yok ancak sorun yaratacağını sanmıyorum çok yüksek ihtimal sana linux sunucu verirler sen ordan çalıştırırsın botunu.

Bedava arıyorsanız.

Bedava olanlara güvenmiyorum botumu kendi Discord'umda tam yetkiye sahip çünkü.

Onu Saga'ya sorman daha doğru olur hocam benim pek bilgim yok ancak sorun yaratacağını sanmıyorum çok yüksek ihtimal sana Linux sunucu verirler sen oradan çalıştırırsın botunu.

Hmm ben baktığımda sadece web kontrol paneli var diye biliyorum eğer öyle yaparlarsa benim içinde iyi olur. Sagaya yazdım zaten ama kimse cevap vermedi 3 saate yakın oldu.

Bedava olanlara güvenmiyorum botumu kendi Discord'umda tam yetkiye sahip çünkü.

Hmm ben baktığımda sadece web kontrol paneli var diye biliyorum eğer öyle yaparlarsa benim içinde iyi olur. Sagaya yazdım zaten ama kimse cevap vermedi 3 saate yakın oldu.
Sadece web kontrol paneli yoktur hocam yoksa kodunu nasıl çalıştırıp düzenleyeceksin ki? Bence destekleri her türlü vardır.

Sadece web kontrol paneli yoktur hocam yoksa kodunu nasıl çalıştırıp düzenleyeceksin ki? Bence destekleri her türlü vardır.

Bir önceki hesabıda kapatılar 😂. Saga cevap verdi.

1695499751478.png

Web paneli olarak verilmekteymiş ve müşteri hizmetleri aktarma işi nasıl oluyor bilmiyormuş bile, güvenimi daha da fazla kaybettiler alsamı almasamı çok kararsız kaldım.

Bedava arıyorsanız.

Daki hosting mantıklı duruyorda panele erişmek için Discord'a senin adına başka dclere girme yetkisi istiyor o yüzden vazgeçtim geri ondanda.

@Arda Kuruçim çok saçma bir sistemleri var destek ekipleri bile bilmiyormuş olup olmayacağını.

Hocam en mantıklısı gidip adam akıllı bi linux sistemi almak 20-30 liraya daha sonra onun içine tüm işlerini atmak. Böyle discord bot sistemi altında rezil hizmet almaya değmez. Saga'ya bundan sonra bende güvenmeyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı