Discord, bot ile duyuru yapmak yasak mı?

FazliBasturk

Hectopat
Daha fazla  
Botum üzerinde duyuru komutu var fakat sadece benim izin verebildiğim (yönetim kadromda en üst yetkideki kişiler ve ben) kişiler kullanabiliyor. Bu komut botla ilgili bir durumda örneğin bir güncelleştirmede veya önemli bir şeyi duyurmak için kullanılıyoruz. Bu mesaj sadece sunucu yöneticilerine gidiyor ve çok nadir kullanyoruz. Bu komut Discord kurallarına veya herhangi bir şeye aykırı mı? Botum hep topgg hem de Discord'da onaylı.

Botum üzerinde duyuru komutu var fakat sadece benim izin verebildiğim (yönetim kadromda en üst yetkideki kişiler ve ben) kişiler kullanabiliyor. Bu komut botla ilgili bir durumda örneğin bir güncelleştirmede veya önemli bir şeyi duyurmak için kullanılıyoruz. Bu mesaj sadece sunucu yöneticilerine gidiyor ve çok nadir kullanyoruz. Bu komut Discord kurallarına veya herhangi bir şeye aykırı mı? Botum hep topgg hem de Discord'da onaylı.
Sanırım yasak. Sonuçta insanlar güvenerek sunucularına alıp yetki veriyor. Sen sunuculara karışıyorsun.

ToS'ye aykırı olmayacak şekilde mesajlar gönderiyorsanız sorun olacağını sanmıyorum fakat emin değilim, fazla bir bilgim yok. Ben sizin yerinizde olsam Dyno botta yapıldığı gibi sunucuların yönetici yazılı kanallarına mesaj atmasını sağlarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı