Discord botlar hesap çalabilir mi?

Evet. Çalabilir siz eğer izin verirseniz tokeniniz anında kötü amaçlı kişilerin sunucusuna gidiyor.
Hocam GiveawayBot Discord'dan onay almış bottur. Onaylı botlarda hesap çalma gibi olaylar yaşanmaz. Botun isminin yanında "✔ BOT" simgesi varsa o bot Discord onaylıdır. Tabi botun (varsa) çakma sitelerine girerse hesap gider orası ayrı konu.
1630208108312.png

Hayır, hesap bilgisi istenilen site Discord'un kendi orijinal sitesidir. Discord bot çalabilir mi konusuna gelecek olursak: Ben Discord üzerinde bot geliştiriyorum fakat sizi siteye yönlendirmezse veya uygulama indirtmez ise bu çok imkanlı değildir. İyi günler dilerim.

Hocam giveawaybot Discord'dan onay almış bottur. Onaylı botlarda hesap çalma gibi olaylar yaşanmaz. Botun isminin yanında "✔ bot" simgesi varsa o bot Discord onaylıdır. Tabi botun (varsa) çakma sitelerine girerse hesap gider orası ayrı konu.
Eki Görüntüle 1151988

Bende onu söyledim ama eksik yazdım onaylı botlar zaten zarar vermez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı