Discord botu nasıl 7/24 aktif tutulur?

BayBaskannn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben bir bot yapıyorum ve bir bot yapana ihtiyacım var. Bir de bot nasıl aktif tutulur bilmiyorum. Uptime yapmama rağmen olmuyor. Yardımcı olur musunuz?

Glitch üzerinden kodluyorsanız glitch bu uptime sitelerine bir son verdi diye biliyorum. Ama en son updown.io sitesinden yapılıyordu. Windowsdan yapıyorsanız pc kapanınca zaten botda kapanıyor yapmanızı tavsiye etmem. Botu aktif tutmak için en iyi yöntem bir adet vds almaktır. VDS alıp botunuzu vds üzerinden hostlayabilirsiniz.

Glitch üzerinden kodluyorsanız glitch bu uptime sitelerine bir son verdi diye biliyorum. Ama en son updown.io sitesinden yapılıyordu. Windowsdan yapıyorsanız pc kapanınca zaten botda kapanıyor yapmanızı tavsiye etmem. Botu aktif tutmak için en iyi yöntem bir adet vds almaktır. VDS alıp botunuzu vds üzerinden hostlayabilirsiniz.
YouTube'da tonlarca kaynak var keşke biraz baksaydınız. Uptime için Sunucu lazım.
@ucan_sabri Aradım ama yok
@Whister Abi VDS nasıl alınıyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı