Tüm bot sahipleri mi bu ayarı yaptı acaba?Ne diyorsa o. Bot sahibi bot ayarlarından botun kendi isteği dışında sunuculara eklenmesi ayarını kapatmış. Böylece sadece bot sahibi botu sunuculara ekleyebilir, siz ekleyemezsiniz.
Bu bot onaylı değil. Dolayısıyla bot sahibi kafasına göre kapatmış olabilir. MEE6'da falan dener misiniz?Tüm bot sahipleri mi bu ayarı yaptı acaba?![]()
Bu bot onaylı değil. Dolayısıyla bot sahibi kafasına göre kapatmış olabilir. MEE6'da falan dener misiniz?
InviteManager kapanmıştı diye hatırlıyorum sanki. Neyse, dediğim gibi. Şu an bilinen böyle bir bug yok. Bu yüzden eğer bu hatayı veriyorsa, dediği gibidir.MEE6'yı denedikten sonra (sunucuya ekleyebildim) ssteki onayı olmayan botu da ekleyebildim. Invitemanager botunu eklemeye çalıştıktan sonra yine aynı hatayı aldım.
O halde başka bir sorun yok teşekkür ederim ilginiz için.InviteManager kapanmıştı diye hatırlıyorum sanki. Neyse, dediğim gibi. Şu an bilinen böyle bir bug yok. Bu yüzden eğer bu hatayı veriyorsa, dediği gibidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.