S24'te düşük ekran süresi normal midir?

Makaleler
3
Yer
Gaziantep
Kasım 2024'ten beri S24'ü kullanıyorum ama ekran süresi hiçbir zaman tatmin edici olmadı. Wi-Fi'de bile 4 saati zor görüyorum, 6-7 saat ekran süresi alanları görünce çok şaşırıyorum. Hep 120 Hz'de kullanıyorum, Galaxy Watch bağlı ve düşük parlaklıkta. Artık kabullendim bu durumu ama yine de 4 saat çok az geliyor.

Kasım 2024'ten beri S24'ü kullanıyorum ama ekran süresi hiçbir zaman tatmin edici olmadı. Wi-Fi'de bile 4 saati zor görüyorum, 6-7 saat ekran süresi alanları görünce çok şaşırıyorum. Hep 120 Hz'de kullanıyorum, Galaxy Watch bağlı ve düşük parlaklıkta. Artık kabullendim bu durumu ama yine de 4 saat çok az geliyor.

Tam S24 almayı düşünürken karşıma çıktı dediklerin. S24 S24 FE veya S25FE almayı düşünüyorum S24 de ekran süresi dediğin kadar az mı çıkarıyor cidden?

Tam S24 almayı düşünürken karşıma çıktı dediklerin. S24 S24 FE veya S25FE almayı düşünüyorum S24 de ekran süresi dediğin kadar az mı çıkarıyor cidden?
Bende böyle. Kimisi 6-7 saat alıyor ki nasıl aldıkları konusunda hiçbir fikrim yok. Benim için sorun değil çünkü zaten powerbank taşımaya hazırdım ancak siz powerbank taşımak istemiyorsanız başka bir modele bakın.

Gözlemlediğim bir diğer şey Instagram'ın dengesiz pil kullanımı. Bugün sabahki kullanımımda 1 saat 20 dakikada %30 civarı pil tüketmişken akşamki kullanımda yine aynı sürede sadece %13 pil kullanmış. Tamamen aynı koşullarda; düşük parlaklık, Wi-Fi ve 120 Hz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı