Discord "checking for updates" hatası

Jacksonstorm

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
İ5 12400F
32GB RAM
Bu hatayı alıyorum. Neredeyse tüm yolları denedim ama çözemedim. Bilen yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    226,4 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayı alıyorum. Neredeyse tüm yolları denedim ama çözemedim. Bilen yardımcı olursa sevinirim.

Dostum Discord Türkiye'de erişim engeli olduğu için bu ekran da bekletir. VPN ile denersen büyük ihtimal çözülür.

DNS kullanıyordum.
GoodbyeDPI GitHub bunu kullanıyordum.
Benimle aynı internet sağlayıcısını kullanan arkadaşımda da aynı sorun aynı anda gerçekleşti.
Sağlayıcım GIBIRNet.

Yok mu dostlar? Yaşayan çok arkadaşım yaşıyor ama çözemedik günlerdir.

DNS kullanıyordum.
Benimle aynı internet sağlayıcısını kullanan arkadaşımda da aynı sorun aynı anda gerçekleşti.
Sağlayıcım GIBIRNet.

Ben de GIBIRNet kullanıyorum bende de aynı sorun var. Fakat tarayıcıdan Discorda girebiliyorum. Eğer çözemediysen öyle girmeyi deneyebilirsin.

CMD ile Discord'u güncellemeyi dener misin?

CMD'yi yönetici olarak açıp.
winget upgrade --all
Yazıp Discord'u ve Google vb. güncelleyebilirsin.

Bende GIBIRNet kullanıyorum, bu şekilde yaptım, düzeldi.
@loosen

Dosya Ekleri

• 1687304283602.png
    1687304283602.png
    32,8 KB · Görüntüleme: 615
CMD ile Discord'u güncellemeyi dener misin?

CMD'yi yönetici olarak açıp.
winget upgrade --all
Yazıp Discord'u ve Google vb. güncelleyebilirsin.

Bende GIBIRNet kullanıyorum, bu şekilde yaptım, düzeldi.
@loosen

Ben de GIBIRNet kullanıyorum bu şekilde denedim maalesef düzelmedi. Başka bir şey yaptınız mı? Ben önceden hiçbir şey yapmadan girebiliyordum hatta telefondan VPN olmadan bile giriyordu Wi-Fi ile şimdi telefondan da bilgisayardan da giremiyorum.

DNS kullanıyordum.
Sağlayıcım GIBIRNet.

Aynı sorunu yaşıyorum benimde sağlayıcım GIBIRNet. Sorunu çözebildin mi?

1 haftadır bende aynı sorunu yaşıyorum ve her PC açılışında yapman gerektiği için biraz uğraştırsada kendimce bir yöntem buldum tarayıcıyla uğraşmaktan iyidir.

1-) Bir txt oluştur ve içine winget upgrade discord yazıp BAT olarak kaydet yönetici olarak çalıştır.(CMD üzerinden Discord'u güncellemeni sağlayacak)

2-) Microsoft Store'dan hotspot Shield VPN indir (varsa başka VPN uygulamasıda olur)

3-) VPN'i aç Discord'u başlat kısa Update'leri tamamladıktan sonra açılacak ana menüye geldiğinde VPN'i kapatıp kullanmaya devam edebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı