Discord Cortex'i 2 defa kötüye kullanımdan bildirme

Merhaba,

Premium ile alttaki özellikleri sınırsız şekilde kullanabilirsiniz:

1- Yapay zeka destekli Sunucu Koruma Botu
2- Yapay zeka kayıt sistemi + Moderasyon botu
3- Premium "cortex ai" yapay zeka sohbet özelliği
4- Çizim özelliğini sınırsız kullanabilme (!!çiz)
5- Soru sorma özelliğini sınırsız kullanabilme (!!sor)
6- Tüm meslekler ücretsiz açılır (!!meslek)
7- Enterprise Premium paketi hediye edilecektir bu yüzden (Cortex Premium) sayfasındaki gördüğünüz tüm özellikleri kullanabileceksiniz.
8- !!hikaye ve !!ders komutunu sınırsız kullanabilmek
9- Bu özellikler de dahil:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 1772844
Eki Görüntüle 1772845
Eki Görüntüle 1772846
Daha sayamadığımız onlarca özelliğe 5 yıl boyunca sınırsız erişim sağlayacaksınız. Sizden tarafımıza (support@cortex.fun) mail adresine mail atmanızı bekliyoruz. Eğer mail göndermek istemezseniz bu mesajımıza yanıt verin. Bu sayede size bu platform üzerinden özel mesaj yoluyla bu hediyenizi size vereceğiz.

Saygılarımızla,
Cortex Inc.

Beni düşündüğünüz için teşekkürler fakat ben botunuzu çok fazla kullanmadığım için bu talebi kabul edemeyeceğim. Teşekkürler.

Dilerseniz ben bu 5 yıllık premium üyeliği rastgele bir cortex premium kullanıcısına devretmek istiyorum. Siz uygun görürseniz dediğim gibi rastgele bir kullanıcınıza verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Beni düşündüğünüz için teşekkürler fakat ben botunuzu çok fazla kullanmadığım için bu talebi kabul edemeyeceğim. Teşekkürler.

Dilerseniz ben bu 5 yıllık premium üyeliği rastgele bir cortex premium kullanıcısına devretmek istiyorum. Siz uygun görürseniz dediğim gibi rastgele bir kullanıcınıza verebilirsiniz.
Merhaba,

Tabi ki! Sizin bu isteğinizden ötürü herkesin kullanabileceği iki hediye kodu olarak veriyoruz. Bu hediye kodlarının her biri "5 yıllık" Premium ve Ultimate Premium paketleridir.

!!abone YCADKUT
!!prekullan NH76Z

Bu hediye kodunu Cortex bulunan herhangi bir sunucuda kullanabilirsiniz. Eğer birisi kullanırsa bu yorumu beğenin ki diğer insanlar yorulmasın. Teşekkürler.

Saygılarımızla,
Cortex Inc.

Merhaba,

Tabi ki! Sizin bu isteğinizden ötürü herkesin kullanabileceği iki hediye kodu olarak veriyoruz. Bu hediye kodlarının her biri "5 yıllık" Premium ve Ultimate Premium paketleridir.

!!abone YCADKUT
!!prekullan NH76Z

Bu hediye kodunu Cortex bulunan herhangi bir sunucuda kullanabilirsiniz. Eğer birisi kullanırsa bu yorumu beğenin ki diğer insanlar yorulmasın. Teşekkürler.

Saygılarımızla,
Cortex Inc.
İsteğimi geri çevirmediğiniz için çok teşekkürler. Ben kullanıcısı ile bu kadar ilgilenen bot görmedim. Gerçekten kullanıcılarınızı önemsiyorsunuz. İyi günler dilerimi

Reis bu olayı Pudochu'ya ben dedim umarım kızmazsın.
Asıl teşekkür ederim. Bu kadar büyük bir bot 1 tanecik kullanıcısının hatasıyla ilgileniyor. Bu çok güzel birşey. Pudochuya nasıl ulaştın hiç sormayacağım. Kızmadıklarına çok sevindim, kızarlar diye düşünmüştüm.

Bir de üstüne 5 yıllık premium abonelik verdiler. İstersen sen alabilirsin. Ben çok mahcup oldum 😁

Konuyu silebiliyor muyuz Google'a Cortex yazınca bu konu çıksın istemiyorum.

Son düzenleme:
Asıl teşekkür ederim. Bu kadar büyük bir bot 1 tanecik kullanıcısının hatasıyla ilgileniyor. Bu çok güzel bir şey. Pudochuya nasıl ulaştın hiç sormayacağım. Kızmadıklarına çok sevindim, kızarlar diye düşünmüştüm.

Bir de üstüne 5 yıllık premium abonelik verdiler. İstersen sen alabilirsin. Ben çok mahcup oldum 😁

Konuyu silebiliyor muyuz Google'a Cortex yazınca bu konu çıksın istemiyorum.

Teşekkürler. Bende zaten arkadaş ekliydi yazdım. Moderatorlere destek yerinden iletebilirsiniz silmenizi ve nedeninizi.

Yav hocam korkmayın, hiçbir şey olmaz. Kötüye kullanımdan bildirme sorun olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı